Ετοιμάσου να πεις «Thank you, next» στην παλιά και βαρετή παραγγελία σου για καφέ, γιατί όπως φαίνεται πλέον υπάρχει ένα νέο ρόφημα εμπνευσμένο από την Αριάνα Γκράντε στο μενού των Starbucks.

Τις τελευταίες μέρες τα Starbucks της Αμερικής ανεβάζουν διαρκώς περίεργα posts που σχετίζονται με σύννεφα, όπως «Τι όνομα θα είχες αν ήσουν σύννεφο». Και θα μάς πεις «και πού κολλάει αυτό;». Ε λοιπόν ένα από τα πιο διάσημα αρώματα της Αριάνα λέγεται Cloud.

Τα Starbucks ανέβασαν και πολλές φωτογραφίες με σύννεφα σε διάφορα σχήματα. «Κάν’τε zoom», έγραφε η λεζάντα της φωτογραφίας. Ε λοιπόν το κάναμε και υπάρχουν διάφορα κρυφά μηνύματα στη φωτογραφία, όπως thank you, next (όπως το επιτυχημένο single της).

View this post on Instagram

A post shared by Starbucks Coffee ☕ (@starbucks) on

Ανεβάζουν επίσης πολλά περίεργα βιντεάκια με σύννεφα, όπως βλέπεις παραπάνω.

Τελικά η Αριάνα επιβεβαίωσε τις φήμες για επικείμενη συνεργασία στέλνοντας ένα tweet στα Starbucks στο οποίο έγραφε 3/5 (δηλαδή 5 Μαρτίου) και πολλά emojis με σύννεφα και καφέ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Starbucks Coffee ☕ (@starbucks) on

Τελικά το μυστήριο λύθηκε και αποκαλύφθηκε πως στο μενού θα προστεθεί το Iced Cloud Macchiato σε δύο γεύσεις, καραμέλα και κανέλα. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι ότι αντί για αφρόγαλα θα έχει έναν αφρό από ασπράδια αβγού, που θα θυμίζει σύννεφο. «Είναι τόσο ανάλαφρο, που στην ουσία είναι ένα σύννεφο σε κούπα», γράφει η λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε η εταιρία.