Για μια ακόμα χρονιά, η Air France βραβεύτηκε για την εξαιρετική ποιότητα της σαμπάνιας και των κρασιών που σερβίρονται στην καμπίνα La Première.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της τελετής Business Travellers’ Cellars in the Sky Awards 2018 που πραγματοποιήθηκε στο The Langham στο Λονδίνο. Φέτος, η εταιρεία τιμήθηκε ειδικά για την καλύτερη σαμπάνια σε Πρώτη Θέση, την Taittinger Comtes de Champagne blanc de Blancs 2006 που σερβίρεται στην La Première.

Ο Paolo Basso, που έχει αναδειχθεί Καλύτερος Sommelier του Κόσμου το 2013, μαζί με τους Thierry Desseauve και Michel Bettane, συγγραφέων του οδηγού bettane+desseauve French wine guide, υπογράφει την Wine & Champagne List σε όλες τις καμπίνες της Air France.

Σημειώνεται ότι κάθε χρόνο, η Air France σερβίρει 800.000 φιάλες κρασιού στην La Première και την Business Class και 750.000 φιάλες σαμπάνιας, συμπεριλαμβανομένης της Οικονομικής Θέσης. Όλα τα κρασιά και τα ποτά επιλέγονται βάσει της δυνατότητας που έχουν να προσαρμόζονται στις ιδιαίτερες συνθήκες των πτήσεων και συγκεκριμένα στην ξηρή ατμόσφαιρα και την πίεση της καμπίνας που επηρεάζουν την αίσθηση της γεύσης. Στην εταιρεία έχει επίσης απονεμηθεί ο τίτλος της «Καλύτερης Επιλογής Κρασιών Αεροπορικής Εταιρείας» για το 2018 και έχει βραβευθεί με Τρία Ποτήρια (ακολουθώντας το παράδειγμα των αστεριών Michelin που απονέμονται στους σεφ) για την επιλογή των κρασιών της La Première από την «China’s wine list 2018».