Διπλή διάκριση για την Barilla Hellas στα βραβεία «Χρυσοί Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2010-2020 », που διοργανώθηκαν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία αναδείχθηκε «Πρωταγωνιστής Κλάδου της Δεκαετίας 2010-2020», χάρη στην οικονομική δραστηριότητά της τα τελευταία χρόνια αλλά και τις συνεχείς επενδύσεις της ύψους 70 εκατ. που υλοποιούνται σταθερά από το 2000. Η εταιρεία φροντίζει σταθερά στην ανάπτυξη νέων προϊόντων, ανάλογα με τις ανάγκες των καταναλωτών της.
Παράλληλα, λόγω της δράσης της κατά την περίοδο της πανδημίας Covid-19, με στόχο την στήριξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας αλλά και των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, η Barilla έλαβε και το βραβείο Solidarity Excellence Award.

Η διπλή βράβευση στον εν λόγω θεσμό αναδεικνύει την Barilla Hellas ως μια εκ των πρωταγωνιστών της Ελληνικής Οικονομίας, με το βλέμμα στραμμένο στη βιώσιμη ανάπτυξη αλλά και τις επόμενες γενιές. Αυτό άλλωστε αντικατοπτρίζεται και στο μότο της εταιρικής της στρατηγικής: «Καλό για Σένα, Καλό για τον Πλανήτη».

Στη φωτογραφία ο Βασίλης Χουλιάρας, HR Senior Manager Eastern Europe Barilla Hellas

Δείτε επίσης:
Η Barilla Hellas συμμετέχει στη Συμμαχία για τη Μείωση της Σπατάλης Τροφίμων στην Ελλάδα

Η Barilla Hellas στηρίζει το Ε.Σ.Υ.

Προσφορά αλληλεγγύης από την Barilla Hellas σε πληγέντες Ελασσόνας και Τυρνάβου