Η διοίκηση της Lidl Ελλάς προχωρά στη χορήγηση έκτακτης παροχής ποσού ύψους 1,8 εκ. ευρώ σε όλους τους εργαζομένους της ανεξαρτήτως βαθμίδας.

Ειδικότερα, το ποσό θα δοθεί αναλογικά με τη μορφή διατακτικών σίτισης σε περισσότερους από 6000 εργαζομένους ως επιβράβευση των προσπαθειών τους για την εξασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της εταιρίας στο πλαίσιο της πανδημίας του κορωνοϊού Covid-19.

«Σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε όλοι μας, νιώθουμε εντονότερη από ποτέ την ανάγκη να αναγνωρίσουμε την αφοσίωση όλων για τη γρήγορη και αποτελεσματική προσαρμογή στις νέες συνθήκες. Οφείλουμε τεράστια ευγνωμοσύνη σε όλους τους εργαζομένους της εταιρίας μας για την υπερπροσπάθειά τους και ειδικά σε εκείνους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, τα 225 καταστήματα και τα 5 εφοδιαστικά κέντρα της Lidl Ελλάς στην Ελλάδα. Συμπαραστεκόμαστε σε όλους τους ανθρώπους της εταιρίας μας με οποιονδήποτε τρόπο μπορούμε. Για αρχή, επιβραβεύοντας την προσπάθεια αυτή όχι μόνο με λόγια, αλλά με πράξεις», ανέφερε σχετικά o Ιάκωβος Ανδρεανίδης, Πρόεδρος Διοίκησης της Lidl Ελλάς.

Τέλος, η Lidl Ελλάς βρίσκεται έμπρακτα δίπλα στους εργαζόμενους, στους προμηθευτές, στους συνεργάτες στην εφοδιαστική αλυσίδα και στους πελάτες για να ανταπεξέλθουν όσο πιο ομάλα γίνεται τη δύσκολη αυτή περίοδο.