Με μια μεγάλη γκάμα εκλεκτών γαλλικών κρασιών εμπλουτίζει την κάβα της η Lidl Hellas με προτάσεις που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς φίλους του κρασιού.

Από τις 29 Σεπτεμβρίου, λοιπόν, οι καταναλωτές βρίσκουν στα καταστήματα Lidl σε όλη τη χώρα, μια μεγάλη ποικιλία κρασιών αποτελούμενη από 34 κωδικούς από μια χώρα ορόσημο για την παγκόσμια οινοποιία, τη Γαλλία. Ξηρά, ημίγλυκα, κόκκινα, λευκά, ροζέ, όλα αποτελούν ιδανικές προτάσεις για γεύμα και όχι μόνο, ενώ από τα τέλη Νοεμβρίου η γκάμα θα εμπλουτιστεί με ακόμη 30 κωδικούς.

Με αφορμή τα νέα της προϊόντα, η Lidl κάλεσε την προηγούμενη Πέμπτη, 2 Οκτωβρίου, στη Γαλλική Πρεσβεία, φίλους και δημοσιογράφους σε μια βραδιά οινογνωσίας. Την παρουσίαση ανέλαβε ο δημοσιογράφος Γιώργος Λιάγκας, ενώ ο οινολόγος Δημήτρης Χατζηνικολάου μύησε τους καλεσμένους στις γεύσεις και τα μυστικά του γαλλικού αμπελώνα. Τα εξαιρετικά γαλλικά κρασιά συνόδευαν νόστιμες λιχουδιές, που επιμελήθηκε ειδικά για τη βραδιά ο chef Dominique Perrot.
1liagas-xatzinikolaou
1. Ο παρουσιαστής της εκδήλωσης δημοσιογράφος Γιώργος Λιάγκας με τον οινολόγο Δημήτρη Χατζηνικολάου.

22.-papazaxou,-kuhn-delforge,-adamidou,-kiriakis,-xoumelas
2. Η Σύμβουλος Υπουργού Τουρισμού Ηλέκτρα Παπαζάχου, ο Γάλλος Πρέσβης Jean Loup KUHN-DELFORGE, η Δ/ντρια Επικοινωνίας Lidl Hellas Βασιλική Αδαμίδου, το Μέλος της Διοίκησης της Lidl Hellas Θωμάς Κυριάκης και ο Δ/ντής Buying Campaign Lidl Hellas Δημήτρης Χουμέλας.