Με θέρμη και ζεστασιά  η Miele Hellas, υποδέχθηκε στο Miele Experience Center της Αθήνας, την Chef Ντίνα Νικολάου, μαζί τον ιδρυτή του έγκριτου γαστρονομικού οδηγού «Gault & Millau» κ. Στυλιανό Γρηγοριάδη και τον βραβευμένο Pâtissier de l’année κ. Σπύρο Πεδιαδιτάκη (Ζαχαροπλάστη της Χρονιάς – βραβεία Gault & Millau 2020), για μια ημέρα που όλοι θα θυμούνται «γλυκά».

Ο κ. Στυλιανός Γρηγοριάδης με τον Γενικό Διευθυντή της Miele Hellas κ. Θάνο Κυριαζή και τον κ. Σπύρο Πεδιαδιτάκη

Ο χώρος μέσα σε λίγες ώρες γέμισε με αρώματα από μελομακάρονα με έναν στόχο πολύ υψηλό – τη δημιουργία 1000 μελομακάρονων- τα οποία προσφέρθηκαν στα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου, χαρίζοντάς τους χαρά και χαμόγελα.

Η Chef Ντίνα Νικολάου με τον κ. Στυλιανό Γρηγοριάδη, τον Γενικό Διευθυντή της Miele Hellas κ. Θάνο Κυριαζή, τον κ. Σπύρο Πεδιαδιτάκη και τη Φένια Κουφάκη, Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Miele Hellas

Ο κ. Στυλιανός Γρηγοριάδης με τον Γενικό Διευθυντή της Miele Hellas κ. Θάνο Κυριαζή, τη Chef Ντίνα Νικολάου και τον κ. Σπύρο Πεδιαδιτάκη

Ο Γενικός Διευθυντής της Miele Hellas κ. Θάνος Κυριαζής

Ο κ. Στυλιανός Γρηγοριάδης με τον Γενικό Διευθυντή της Miele Hellas κ. Θάνο Κυριαζή και τον κ. Σπύρο Πεδιαδιτάκη

Δράσεις ευγενούς σκοπού λαμβάνουν κάθε χρόνο χώρα από τη Miele Hellas, αλλά αυτή τη χρονιά η δράση έχει ιδιαίτερη αξία, καθώς πραγματοποιήθηκε κόντρα στις δυσκολίες της περιόδου και έχοντας την υποστήριξη διακεκριμένων ατόμων στον τομέα τους με τη χαρά που δίνει το αίσθημα της προσφοράς. “When the world gets better, let’s just get better and better”.Miele. Immer Besser.

Δείτε επίσης:
Βροχή αστεριών Michelin σε Ισπανία και Πορτογαλία

Μέτρα για τις γιορτές: Χριστούγεννα με ρεβεγιόν έως 9 άτομα

O Χάρτης των γεύσεων αναβάλλεται για το 2021