Θυμάστε πριν λίγο καιρό που λέγαμε για το πρώτο online bar στον κόσμο;. Πλέον υπάρχει και μια ελληνική πρόταση virtual εξόδου.

Η Κιμωλία της Πλάκας δημιούργησε μια νέα πλατφόρμα – online cafe, όπου μπορούμε να βρεθούμε με τους φίλους μας, χωρίς κανένας να χρειαστεί να βγει έξω από το σπίτι του! Όπως αναφέρουν στο site «η καραντίνα, όσο κι αν επιβάλλεται ετούτες τις ώρες, δεν μας ταιριάζει. Η Κιμωλία φτιάχτηκε για να προσφέρει χώρο σε ανθρώπους για να συναντιούνται και να δημιουργούν αναμνήσεις. Κι έτσι, αυτή η “παύση” που καλώς αποφασίστηκε, δε μας άρεσε καθόλου. Η ιδέα για αυτό που βλέπετε υπήρχε από την πρώτη μέρα που κλείσαμε, αλλά καθυστερήσαμε λίγο στην υλοποίηση».

Στις σελίδες του Online Κιμωλία Art Cafe, λοιπόν, μπορείτε να καθίσετε σε ένα virtual ιδιωτικό τραπέζι και να μιλήσετε με φίλους, να κάνετε παρέα εργασίες για τη σχολή ή ακόμη και μάθημα για κάτι που κάνετε και γνωρίζετε καλά. Πως δουλεύει όλο αυτό; Υπάρχουν 15 διαθέσιμα τραπέζια με μέγιστο αριθμό 5 ατόμων ανά τραπέζι. Άρα, μπορούν να εξυπηρετήσουν 15 αιτήσεις για κωδικούς ανά ημέρα. Κάθε λογαριασμός χρήστη που λαμβάνετε, έχει ισχύ από το πρωί της ημέρας για την οποία κάνετε την κράτηση, μέχρι την επόμενη μέρα στις 10:00, που αλλάζουν οι κωδικοί. Κάθε τραπέζι δε, έχει 5 συγκεκριμένους λογαριασμούς συνδεδεμένους σε αυτό. Δηλαδή δε γίνεται κάποιος να μπει ξαφνικά στο δικό σας τραπέζι.

Σημειώνεται ότι δεν υπάρχει καμία χρέωση για την υπηρεσία και μπορείτε να κάνετε όσες κρατήσεις θέλετε, ενώ καμία συνεδρία δεν καταγράφεται. Αν πάλι θέλετε να κλείσετε τραπέζι για περισσότερα άτομα, για κάποια ειδική ανάγκη, μπορείτε να τους το ζητήσετε και να εξεταστεί το αίτημα σας κατ’ εξαίρεση. Τέλος, αν δεν καταφέρετε να πιείτε τον καφέ ή το ποτό σας τη μέρα που κάνατε την κράτηση, στέλνετε ένα μήνυμα στη σελίδα τους στο Facebook ή email ζητώντας παράταση για άλλη μια μέρα (όχι περισσότερο).

Για να ξέρετε, η ανταπόκριση είναι τόσο μεγάλη, που όπως αναφέρουν στην πλατφόρμα, μέχρι στιγμής τα τραπέζια είναι κλεισμένα μέχρι και τις 12 Απριλίου!

info
Online Κιμωλία Art Cafe

Δείτε επίσης:
Ζαχαροπλαστείο στη Λυκόβρυση φτιάχνει πασχαλινά λαγουδάκια με… μάσκες και γάντια!

Το Funky Gourmet δεν θα ανοίξει τον Ιούνιο

Κορωνοϊός: Πώς να ανοίγουμε σωστά ένα πακέτο delivery εν μέσω πανδημίας