Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε αυτές τις μέρες, σε συνέντευξή του στο MEGA, στην εστίαση και τόνισε πως θα υπάρξει ειδικό πακέτο στήριξης για τους επιχειρηματίες. Συγκεκριμένα είπε: «Οι επιχειρήσεις εστίασης, όπως και όλες οι επιχειρήσεις, έχουν δικαίως λάβει μεγάλη στήριξη από το κράτος και θα λάβουν και περαιτέρω στήριξη πέραν του ΕΣΠΑ για τις θερμάστρες».

Όσον αφορά την επανεκκίνηση της εστίασης ανέφερε ότι: «Έχει δρόμο για να ανοίξει, πάμε για τον Μάρτιο ή και αργότερα», τονίζοντας παράλληλα ότι «Θα βρούμε τρόπο να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις».

Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και τα μηνύματα, που έστειλε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων -Νίκος Παπαθανάσης-  μιλώντας στον ΑΝΤ1. «Τελείως διαφορετικά τα χαρακτηριστικά των σχολείων από την εστίαση», επισήμανε ο αναπληρωτής υπουργός απαντώντας σε ερώτηση για το άνοιγμα των σχολείων αντί της εστίασης και υπογράμμισε ότι: «Θέλουμε να ανοίξει η εστίαση, αλλά αυτήν τη στιγμή δεν χωρά στην κινητικότητα».

Δείτε επίσης:
Foodies: Διαδικτυακές συναντήσεις μαγειρικής με γεύσεις από όλο τον κόσμο

Γαλλία: Εστιατόριο στη Νίκαια άνοιξε αψηφώντας τους περιορισμούς

Τhe Clumsies-Aθηναγόρας Κωστάκος: η ισχύς εν τη ενώσει