H αλυσίδα παντοπωλείων Russo’s produce στη Βοστόνη, δημιούργησε πακέτα με όλα τα απαραίτητα για κάθε νοικοκυριό για να βοηθήσει στον περιορισμό των μετακινήσεων των πολιτών.

Κάθε επιχείρηση προσπαθεί να προσαρμοστεί στα δεδομένα της απαγόρευσης κυκλοφορίας, με αρκετές μάλιστα να παρέχουν πλέον και υπηρεσίες διανομής σύμφωνες με τα αυστηρά μέτρα υγιεινής. Μια αλυσίδα παντοπωλείων λοιπόν στη Βοστόνη εφάρμοσε μια απλή αλλά πολύ πρακτική εναλλακτική για να διευκολύνει τους πελάτες της.

Δημιούργησε πακέτα σε διάφορα μεγέθη, που περιέχουν όλα τα καλά, τα οποία οι πελάτες μπορούν να παραγγείλουν διαδικτυακά, κάτι ομολογουμένως ιδιαίτερα πρακτικό δεδομένης της κατάστασης. Τα καταστήματα προσφέρουν συσκευασίες με «Τα βασικά», που είναι και η πιο οικονομική ($55), «Για vegans» (στην ίδια τιμή), το Μεγάλο πακέτο», που προσφέρουν στα 105 δολάρια και το «Οργανικό πακέτο» με βιολογικά προϊόντα ($125). Τα κουτιά περιέχουν βασικά προϊόντα όπως ψωμί, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, μυρωδικά, γάλα, αβγά, τόφου, τυρί, ζυμαρικά φασόλια, σάλτσες κ.ά.

Είναι σίγουρα μια πρακτική ιδέα, εφαρμόσιμη και για την μετά-κορωνοϊού εποχή.