Αν η κρουαζιέρα μας φαινόταν στο παρελθόν όνειρο, τώρα που ανακαλύψαμε μία αφιερωμένη στη σοκολάτα έχουμε ενθουσιαστεί -και ψάχνουμε τρόπο να κλείσουμε εισιτήρια!

Ο λόγος για την Eurochocolate Cruise, που θα πραγματοποιηθεί στη Μεσόγειο τον Απρίλιο του 2020. Και ναι, σωστά καταλάβατε, θα περιλαμβάνει άπειρες γλυκές δημιουργίες, σεμινάρια από ειδικούς στη σοκολάτα, masterclasses, γευσιγνωσίες, live μαγειρικές με σοκολάτα αλλά και ειδικά μενού στα εστιατόρια του πλοίου και τέλος, εκδρομές σε διάφορους σχετικούς προορισμούς στη στεριά, όπως στο Μουσείο Σοκολάτας της Βαρκελώνης.

Η Eurochocolate Cruise διοργανώνεται από την ιταλική εταιρεία κρουαζιέρας Costa Cruises σε συνεργασία με τους διοργανωτές του φεστιβάλ σοκολάτας Eurochocolate, που πραγματοποιείται στην Περούτζια. Το κρουαζιερόπλοιο πρόκειται να αποπλεύσει από το λιμάνι της Civitavecchia στις 16 Απριλίου 2020 και θα ταξιδέψει στη Γένοβα, τη Βαρκελώνη, την Πάλμα ντε Μαγιόρκα, τη Μάλτα και την Κατάνια.

«Προσπαθούμε να προσφέρουμε μοναδικές εμπειρίες στους φιλοξενούμενους μας και αυτό είναι εφικτό χάρη στις υψηλού κύρους συνεργασίες, όπως με το Eurochocolate» δήλωσε στο Lonely Planet ο διευθυντής της εταιρείας Carlo Schiavon. «Θα μας επιτρέψει να έχουμε για πρώτη φορά εν πλω τον παλμό, τη διασκέδαση και τις γεύσεις του σπουδαιότερου διεθνούς φεστιβάλ που είναι αφιερωμένο στη σοκολάτα» πρόσθεσε.