Όσοι έχουν μικρά παιδιά ξέρουν: α) οι Κυριακές τους ανήκουν και β) κάθε έξοδος πρέπει να συνδυάζεται και με δημιουργική απασχόληση, για να περάσουν όλοι καλά! Ο πολυχώρος γεύσεων Meliartos έχει μια φρέσκια πρόταση για κυριακάτικο brunch που θα λατρέψει όλη η οικογένεια.

meliartos_party1edited

Από τις 7 Φεβρουαρίου και για κάθε Κυριακή του μήνα, μεταξύ 12:00 με 16:00, στον Μελίαρτο βρίσκεις ένα ειδικά διαμορφωμένο στέκι για παιδιά στον ημιώροφο. Το καλύτερο; Τα παιδιά διασκεδάζουν και απασχολούνται δημιουργικά από έμπειρους παιδαγωγούς της Nannuka, όσο οι γονείς απολαμβάνουν το brunch τους στο νέο café-εστιατόριο. Σημείωσε ότι οι δραστηριότητες στο Meliartos kids corner περιλαμβάνουν από χειροτεχνίες μέχρι ζαχαροπλαστική.

Όσο για το brunch, έχεις να επιλέξεις μέσα από μια μεγάλη γκάμα από γλυκές και αλμυρές γεύσεις που φιγουράρουν στον μπουφέ και οι οποίες βασίζονται σε ελληνικές συνταγές. Βολέψου, λοιπόν, στη σάλα του café-εστιατορίου και με θέα στην περαντζάδα της Ερμού απόλαυσε πιάτα, όπως καγιανά με τριμμένη φέτα και σαλάτα, ομελέτα με παστράμι Καρδίτσας και τυριά Μυτιλήνης και πιτάκια με χειροποίητο χωριάτικο φύλλο και γέμιση σπανάκι με φέτα ή κοτόπουλο με καραμελωμένα κρεμμύδια.

meliartos_party2edited

Πολύ καλή επιλογή και οι τάρτες με άρωμα Ελλάδας, όπως μια λαδένια Κιμώλου. Αν πάλι θες κάτι γλυκό, δοκίμασε μπουγάτσα με κρέμα πασπαλισμένη με ζάχαρη άχνη και κανέλα ή σοκολάτα, καθώς και σπιτική γαλατόπιτα που όλα συνοδεύονται από μυρωδάτο καφέ και ανάμεικτους φυσικούς χυμούς φρούτων.

Οι μικροί της παρέας πάλι έχουν τις δικές τους επιλογές, που περιλαμβάνουν πιτσάκια με γαλοπούλα, κασέρι και σάλτσα φρέσκιας ντομάτας, πιτάκια με χειροποίητο φύλλο κουρού Meliartos και φέτα Μυτιλήνης, καθώς και κρουασάν.

info
Ερμού 65 & Αιόλου, Αθήνα, τηλ. 210 3237379, www.meliartos.gr. Τιμή: 14 ευρώ για κάθε ενήλικα και 6 ευρώ για κάθε παιδί.