Μία καινοτόμα υπηρεσία, που παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου σε αρτοποιεία και ζαχαροπλαστεία, μάς συστήνει η Puratos σε συνεργασία με την Bakeronline.

Η εταιρεία Puratos, κορυφαίος προμηθευτής πρώτων υλών για τους τομείς της αρτοποιίας, της ζαχαροπλαστικής και της σοκολατοποιίας, ενώνει τις δυνάμεις της με τη βελγική εταιρεία Bakeronline, για να προσφέρουν εξειδικευμένες υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου σε αρτοποιεία και ζαχαροπλαστεία. Η συνεργασία αυτή προέκυψε ως απάντηση στην αυξητική τάση των online αγορών που σημειώνεται τους τελευταίους μήνες, λόγω της πανδημίας.

Πιο συγκεκριμένα, δίνουν τη δυνατότητα δημιουργίας ενός εξατομικευμένου ιστοτόπου πωλήσεων και θέτουν σε λειτουργία την πλατφόρμα του ηλεκτρονικού καταστήματος, δωρεάν για το πρώτο τρίμηνο. Με αυτόν τον τρόπο, η Puratos ενισχύει τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων, παρέχοντας εναλλακτικές λύσεις στη διάθεση των προϊόντων στον τελικό καταναλωτή, ενώ παράλληλα υποστηρίζει τις προσπάθειες για την καταπολέμηση της διασποράς του ιού.

Η πλατφόρμα είναι ήδη διαθέσιμη σε 16 χώρες, παρέχοντας ευέλικτες και ολοκληρωμένες λύσεις στους επαγγελματίες του κλάδου. Ειδικότερα, μέσω της Bakeronline οι καταναλωτές μπορούν να δουν ανά πάσα στιγμή τα διαθέσιμα προϊόντα, να υποβάλλουν παραγγελίες 24/7 και να ενημερώνονται σχετικά με τον χρόνο και τον τρόπο παράδοσης τους. Επιπλέον, μέσω της πλατφόρμας, δίνεται η δυνατότητα στα αρτοποιεία και τα ζαχαροπλαστεία να διαχειριστούν μεγαλύτερο όγκο παραγγελιών και να ανταποκριθούν στην αυξανόμενη ζήτηση. Η διαχείριση όλων των πληρωμών μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε ηλεκτρονικά, μέσω πιστωτικής κάρτας, είτε τοις μετρητοίς ή ακόμα και στο κατάστημα, με την επίδειξη του αριθμού παραγγελίας στον υπάλληλο, μειώνοντας αισθητά τον χρόνο παραμονής σε αυτό.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όσων επιθυμούν να δημιουργήσουν το δικό τους ηλεκτρονικό κατάστημα, η Puratos Ελλάς, θέτει στη διάθεση των επαγγελματιών του κλάδου, κατάλληλα εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο θα τους κατευθύνει στη δημιουργία εξατομικευμένου ιστότοπου, δωρεάν, για το πρώτο τρίμηνο. Αυτό περιλαμβάνει: εξατομικευμένο ηλεκτρονικό κατάστημα με 20 προϊόντα, μεθόδους ηλεκτρονικής πληρωμής και εξατομικευμένο kit επικοινωνίας της νέας υπηρεσίας εντός του καταστήματος.

Τα αρτοποιεία και ζαχαροπλαστεία που επιθυμούν να δημιουργήσουν το δικό τους ηλεκτρονικό κατάστημα -ανεξάρτητα αν συνεργάζονται ήδη με την εταιρεία ή όχι-, μπορούν να επικοινωνήσουν με την Puratos Ελλάς μέσω email στη διεύθυνση info@puratos.gr ή στα τηλέφωνα 22620 32407 & 9 και να δηλώσουν την επιθυμία να έχουν πρόσβαση στη νέα υπηρεσία.

Δείτε επίσης:
Ο Γκόρντον Ράμσεϊ ανοίγει Ακαδημία για Σεφ

Βουτιά 59% στην εστίαση το Β’ τρίμηνο του 2020

Κορωνοϊός: Συμφωνία – υπόδειγμα μεταξύ εστιατορίου και ιδιοκτήτη ακινήτου