Ο Ανδρέας Λαγός συνεχίζει με επιτυχία τις μαγειρικές στην Κουζίνα της Κωτσόβολος, μόνο που φέτος θα έχει και παρτενέρ την Ελένη Ψυχούλη.

Ο Ανδρέας Λαγός και η Ελένη Ψυχούλη έρχονται Μαζί στην Κουζίνα και ετοιμάζουν παρέα νόστιμα φαγητά και λαχταριστά γλυκά, όπως η Τarte Τatin μήλου που ήταν και η πρώτη συνταγή τους που ανέβηκε στο κανάλι της Κωτσόβολος στο YouTube.

Η ανακοίνωση της νέας συνεργασίας έγινε με ένα teaser βίντεο στο YouTube, στις 24 Ιανουαρίου, με τους δύο σεφ να κάνουν τη βόλτα τους στις αγορές, επιλέγοντας φρέσκα φρούτα, λαχανικά, μπαχαρικά, αλλά να κάνουν και μία στάση για μεζέδες.

Με τη δημοσίευση της πρώτης συνταγής που έφτιαξαν από κοινού δε, έσπευσαν και οι δύο να κάνουν ανάρτηση στα προσωπικά τους social media, χαιρετίζοντας τη νέα συνεργασία τους. Ανυπομονούμε και για τις επόμενες συνταγές τους!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ποτέ δεν θα πάψει να με συγκινεί βαθύτατα το πόσα μηνύματα αγάπης παίρνω ακόμα για τις παλιές, τηλεοπτικές μας μαγειρικές. Σχεδόν μου φαίνεται απίστευτο να σε θυμάται τόσος κόσμος σε μια εποχή που όλα τρέχουν λαχανιασμένα… Και να’μαστε πάλι εδώ Αντρέα, στο youtube κανάλι του #kotsovolos, για μια συνεργασία που ονειρευτήκαμε πολύ και οι δύο! Ελπίζουμε να σας αρέσει! #mazi #kotsovolos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ελένη Ψυχούλη (@elenipsyhouli) στις

Δείτε επίσης, νόστιμες συνταγές από την Κουζίνα της Κωτσόβολος:
Κέικ βρώμης με άρωμα τσουρεκιού

Κεφτεδάκια και γλυκοπατάτες στον φούρνο

Λιγκουίνι με λαχανικά και πάστα μαύρου σκόρδου