Ποια είναι τα μυστικά της λαγάνας; Τι χρειάζεται ο καλός χαλβάς; Τα νέα webinars του Culinary Center & Cookery Center Μαθήματα Μαγειρικής ξεκίνησαν και έχουν όλες τις απαντήσεις.

Οι άνθρωποι φτιάχνουν πάντα τις καλύτερες ιστορίες. Και το Culinary Center & Cookery Club Μαθήματα Μαγειρικής είναι φτιαγμένα από ανθρώπους που έχουν πείσμα. Γιατί η γνώση, το πάθος, η εμπειρία είναι δεδομένα από την αρχή.

Ο λόγος για μια από τις πιο δυνατές ομάδες chefs και pastry chefs που βγάζουν μερικούς από τους καλύτερους chefs που εργάζονται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.

Τίποτα, βέβαια, δεν θα ήταν εφικτό χωρίς το ταλέντο, τις ιδέες, το οργανωτικό πνεύμα και την ικανότητα της δημοσιογράφου Λίλας Καραποστόλη και συγγραφέα του βραβευμένου βιβλίου Παραδοσιακές Γεύσεις του Αιγαίου, που ξεκίνησε το prοject πριν μερικά χρόνια.

Παράλληλα, όμως, με τα μαθήματα που απευθύνονται σε επαγγελματίες, λειτουργούν εξαιρετικά επιτυχημένα τα μαθήματα για ερασιτέχνες μάγειρες που θέλουν να προχωρήσουν ένα βήμα παραπάνω από το κλασικό προζύμι και πώς να φτιάξετε το ψωμί της καραντίνας.

Τα μαθήματα χρόνια τώρα ήταν πάντα sold out και οι νέες συνθήκες δεν θα μπορούσαν να τα σταματήσουν. Και τα webinars, τα online σεμινάρια, Mαρτίου περιλαμβάνουν μια ευρεία γκάμα: από τα ελληνικά μακαρόν και τους εργολάβους μέχρι τους χαλβάδες της Καθαράς Δευτέρας, τα θαλασσινά και τους μπακαλιάρους.

Σπεύσατε, σπεύσατε γιατί οι θέσεις φεύγουν σαν το νερό και όταν τελειώνεις το ένα μάθημα θέλεις πάντα να πας παρακάτω.

Αναλυτικά το πρόγραμμα Μαρτίου:

9/3 Με γαλλική καταγωγή/Τουλουμπάκια-κουρκουμπίνια/Κοτόπουλο πανέ

11/3 Χαλβάς

12/3 Λαγάνες/Ελληνικές δημιουργικές αλοιφές

16/3 Κλασικές μαρμελάδες/Ταρτάκια φρούτων/Ομελέτες ελληνικές

18/3 Τηγανόπιτες/Ferrero πάστα

19/3 Butterscotch cake/Nηστίσιμο απολαυστικό μενού

23/3 Brunch soups/International λουκουμάδες

24/3 Μπακαλιάρος

26/3 Chocolate Death

27/3 Tσιπουρομεζέδες

30/3 Noodles/Γαλλικά macarons/Μπισκότα εναλλακτικά

info
Μαθήματα Μαγειρικής, τηλ. 210 9882378, www.mathimatamageirikis.gr

Δείτε επίσης: 

Τα οnline μαθήματα της Airbnb σε βάζουν στην κουζίνα με σεφ με αστέρια Michelin

Lockdown: οι Γερμανοί το έριξαν στη μαγειρική και τα μαθήματα μαγειρικής

Τσικνοπέμπτη: έτσι τσικνίζει η Αθήνα!