Όπως σας έχουμε γράψει ξανά, η Βασίλισσα Ελισάβετ δεν προλαβαίνει να αλλάζει τους σεφ της. Οι αγγελίες στην επίσημη σελίδα του παλατιού είναι τόσο συχνές, που έχουμε αρχίσει να πιστεύουμε ότι η συχνή αλλαγή σεφ, αποτελεί μέρος του πρωτοκόλλου.

Αυτή τη φορά, η κουζίνα του Μπάκιγχαμ αναζητάει βοηθό Chef de Partie, για μόνιμη απασχόληση και μισθό 22,076.04 ή περίπου 24.500 ευρώ το μήνα. Η εργασία είναι πενθήμερη και περιλαμβάνει τη συμμετοχή στην προετοιμασία ποικίλων γευμάτων για διαφορετικές περιστάσεις και από διαφορετικά πόστα μέσα στην κουζίνα, δίπλα σε έμπειρο προσωπικό. Ο βοηθός σεφ θα έχει ως βάση του το Λονδίνο, ωστόσο η θέση περιλαμβάνει και ταξίδια στις άλλες κατοικίες της βασιλικής οικογένειας. Στις παροχές, αναφέρονται επίσης 33 ημέρες διακοπών.

Οι υποψήφιοι, καθώς καλούνται να ανταποκριθούν στα υψηλά στάνταρ της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, θα πρέπει να έχουν και ιδιαίτερα προσόντα. Καταρχάς θα πρέπει είναι ικανοί στη δουλειά τους και φιλόδοξοι, με ενθουσιασμό και διάθεση να εργαστούν σε όλα τα πόστα της κουζίνας. Επίσης, θα πρέπει να είναι επικοινωνιακοί, να προσαρμόζονται εύκολα και να συνεργάζονται άψογα με τα υπόλοιπα μέλη του προσωπικού. Παράλληλα, απαιτείται προσοχή στη λεπτομέρεια, δυνατότητα να ανταποκριθούν άψογα σε προθεσμίες και το πιο σημαντικό όλων, να έχουν πάθος για το φαγητό και να είναι πρόθυμοι να μάθουν νέα πράγματα.

Για όσους ενδιαφέρονται, η προθεσμία υποβολής αιτήσεων εκπνέει στις 28 Ιουλίου και όσοι επιθυμούν μπορούν να κάνουν αίτηση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του παλατιού, theroyalhousehold.tal.net