Κορωνέικο, από τη μεσσηνιακή γη, το Olive Bloom κέρδισε τις εντυπώσεις στο διεθνή διαγωνισμό Berlin Olive Oil Awards 2021 κατακτώντας Χάλκινο Βραβείο.

Πέντε γενιές ελαιοπαραγωγών στην προικισμένη μεσσηνιακή γη. Αυτό από μόνο του θα ήταν αρκετό για να κάνει ένα ελληνικό ελαιόλαδο καριέρα στο εξωτερικό. Το Olive Bloom όμως έχει κάτι παραπάνω αφού μεταφέρει την παραδοσιακή γνώση στο μέλλον.

Και ο διεθνής διαγωνισμός ελαιολάδων του Βερολίνου ήταν μόνο η αρχή. Ένας από τους πιο γνωστούς για την εγκυρότητα του που ενσωματώνει πολυετή συλλογική γνώση και εμπειρία υψηλού προφίλ επιστημόνων, πρωτοπόρων τεχνολογίας τροφίμων και επιχειρηματικών φορέων.

Αυτός είναι και ο λόγος που οι διακρίσεις σε αυτά τα βραβεία έχουν γίνει συνώνυμο με την αριστεία και την αναγνώριση ποιότητας στον κόσμο του ελαιολάδου. Και με το Bronze Award το Olive Bloom κατέκτησε ένα διάσημο ευρωπαϊκό βραβείο ελαιόλαδου με παγκόσμια εμβέλεια

Ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, το οποίο εξάγεται από την πολύ διάσημη ποικιλία ελιάς, την κορωνέικη, γνωστή για τη θρεπτική της αξία και τα οφέλη της για την υγεία, από μια νέα ομάδα ανθρώπων που ακολούθησε την παράδοση και τον σεβασμό της οικογένειάς της για το θαυμαστό ελληνικό έδαφος και τα προϊόντα που προσφέρει εδώ και 1,5 αιώνα στην περιοχή της Μεσσηνίας.

Info:

https://el.olivebloom.gr/

Δείτε επίσης:

10 υγιεινά, σπιτικά ντρέσινγκ σαλάτας με βάση το ελαιόλαδο

Η σημασία του ελληνικού ποιοτικού ελαιολάδου για την υγεία

Ελαιόλαδο: το χρυσάφι της ελληνικής γης