Λίγους μήνες αφότου ο διάσημος σεφ έδωσε τέλος στη ζωή του με τον πιο τραγικό τρόπο, το CNN αποφάσισε να κυκλοφορήσει μία ακόμη σεζόν της δημοφιλούς εκπομπής του «Parts Unknown», το φθινόπωρο.

Όπως δημοσιεύτηκε στο The Los Angeles Times, το δίκτυο διαθέτει αρκετό υλικό ώστε να υποστηρίξει μία σεζόν 5 επεισοδίων. Άλλωστε, μην ξεχνάτε πως όταν ο Anthony Bourdain αυτοκτόνησε τον Ιούνιο στο Παρίσι, βρισκόταν εκεί για γυρίσματα της συγκεκριμένης εκπομπής στη Γαλλία.

Σύμφωνα με τους Times, το CNN έχει ένα πλήρως ολοκληρωμένο επεισόδιο με τον Anthony Bourdain, το οποίο είχε γυρίσει ο σεφ στην Κένυα πριν το θάνατο του και το οποίο θα προβληθεί πρώτο στη νέα σεζόν. Μάλιστα, θα είναι το μοναδικό από τα συνολικά 5 επεισόδια στα οποία θα ακούγεται πλήρως ως αφηγητής ο Bourdain. Τα υπόλοιπα επεισόδια θα αποτελούν κολάζ από υλικό που είχε συγκεντρωθεί με τον σεφ, με συνεντεύξεις διαφόρων προσκεκλημένων, που θα αναλαμβάνουν το ρόλο του αφηγητή.

Με άλλα λόγια θα έχουμε ξανά την ευκαιρία να δούμε τον αγαπημένο μας σεφ, σε νέο υλικό, ενώ ειδικά το τελευταίο επεισόδιο θα είναι αφιερωμένο στο φαινόμενο Bourdain και το πώς επηρέασε τον κόσμο. Ανυπομονούμε!