Από την 1η Μαίου οι επιβάτες της Air France απολαμβάνουν νέες γεύσεις που είναι διαθέσιμες στην Οικονομική και Premium Economy καμπίνα και αποτελούν την εναλλακτική πρόταση στα γεύματα που σερβίρονται στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων. Τα ξεχωριστά αυτά πιάτα μετατρέπουν την πτήση σε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία.

Τα  “Sélection LeNôtre”, “Ocean”,  “Tradition” και “Italia” είναι τα τέσσερα à la carte μενού που είναι διαθέσιμα στις μακρινές πτήσεις της εταιρίας από το Παρίσι*. Αποτελούνται από ένα ορεκτικό, κυρίως πιάτο, τυρί και επιδόρπιο και ανανεώνονται κάθε χρόνο. Με το μενού “Sélection LeNôtre” που έχει δημιουργηθεί από τους σεφ του περίφημου Maison LeNôtre για την Air France, οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν μια τερίνα από κολοκύθι, πιπεριά και μαϊντανό, σωταρισμένες και μαριναρισμένες γαρίδες και τηγανιτά χτένια,  όπως επίσης και επιδόρπιο Fragola.

AF-106_tradition_2015edited

Με το μενού “Tradition”  οι πελάτες θα έχουν μια αυθεντική και φίνα γαλλική γαστρονομική εμπειρία. Όσοι επιλέγουν αυτό το μενού μπορούν να απολαύσουν μεταξύ άλλων τερίνα με φουά γκρα και gingerbread, μοσχάρι blanquette και ένα απολαυστικό, σπιτικό κέικ σοκολάτας.

Το μενού “Ocean” προσφέρει ένα φίνο και ντελικάτο μίγμα γεύσεων της θάλασσας. Γαρίδες σωτέ με τζίντζερ, σολομός σερβιρισμένος με σάλτσα ξινόχορτου και shortbread με λεμονάτη μαρέγκα είναι στη διάθεση των επιβατών για να τα δοκιμάσουν.

Το μενού “Italia” προσφέρει μια ποικιλία από πιάτα γεμάτα χρώμα που συνδυάζουν τις θερμές γεύσεις και τα αρώματα της ηλιόλουστης Ιταλίας, με ινβολτίνι, ζυμαρικά γεμισμένα με φρεσκοκομένο αλλαντικό και τυρί και μια τάρτα καπουτσίνο.

Τα μενού “Sélection LeNôtre”, “Ocean”,  “Tradition” και “Italia” με τα νέα πιάτα τους είναι επίσης διαθέσιμα στις αναχωρήσεις από Cayenne, Fort-de-France, Pointe-à-Pitre και St Denis.

Τα νέα μενού είναι στη διάθεση των επιβατών με τιμές που κυμαίνονται μεταξύ 12 και 28 ευρώ ή μεταξύ των 4.000 και 8.500 Flying Blue μιλίων και μπορούν να κρατηθούν online στην ιστοσελίδα της Air France, ταυτόχρονα με την ηλεκτρονική κράτηση στο πεδίο view/modify my bookings, κατά τη διάρκεια του ηλεκτρονικού check-in και στα τηλεφωνικά κέντρα και τα εκδοτήρια της Air France έως 24 ώρες πριν την προγραμματισμένη αναχώρηση.