Δύο νέες σημαντικές διακρίσεις έλαβε η ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. ως αναγνώριση για το έργο και τις  δραστηριότητές της. Η εταιρία ξεχώρισε για το κοινωνικό της έργο, λαμβάνοντας βραβείο BRONZE. Η δεύτερη διάκριση αφορά, τον τομέα του Μάρκετινγκ και της Επικοινωνίας, όπου η εταιρία έλαβε βραβείο SILVER για τη στρατηγική που ακολουθεί στα Social Media.

Τα βραβεία απονεμήθηκαν στο πλαίσιο των Supermarket Awards 2020 – τον καθιερωμένο θεσμό του λιανεμπορίου, ο οποίος, για 9η χρονιά φέτος, αναγνωρίζει και τιμά τις επιχειρήσεις σούπερ μάρκετ και τους προμηθευτές προϊόντων και υπηρεσιών που αναβαθμίζουν συνολικά τον κλάδο.

Όπως δήλωσε κ. Μάριος Παπαθανασίου, Εμπορικός Διευθυντής της ΓΙΩΤΗΣ A.E.: «Πρόκειται για μια ακόμη τιμητική διπλή διάκριση που μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Οι διακρίσεις αφορούν  δύο πολύ σημαντικούς τομείς: Καταρχήν το κοινωνικό έργο της εταιρίας που από την ίδρυσή της αποτελεί βασικό πυλώνα των δραστηριοτήτων της και εκφράζει τις αξίες της. Κατά δεύτερον, την επικοινωνία με τους καταναλωτές της και τη στρατηγική της στα social media που εκφράζουν τον δυναμισμό και τη συνεχή εξέλιξη της εταιρείας.

Δείτε επίσης

Δύο Νέες “χρυσές” διακρίσεις για την ΓΙΩΤΗΣ

ΓΙΩΤΗΣ: Γεννήθηκαν τα πρώτα 20 μωράκια του προγράμματος «Μια Ελπίδα γεννιέται!»

Η ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. προβαίνει σε δωρεά 20 αναπνευστήρων στο Υπουργείο Υγείας