Τα εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδα των Βιολογικών Ελαιώνων Σακελαρόπουλου τιμήθηκαν με ειδικές διακρίσεις από την Διεθνή Ένωση Συγγραφέων, Δημοσιογράφων Οίνων και Ποτών (World Association of Writers and Journalists of Wines and Spirits).

Στο τέλος κάθε χρονιάς η Διεθνής Ένωση Συγγραφέων, Δημοσιογράφων Οίνων και Ποτών (World Association of Writers and Journalists of Wines and Spirits), συγκεντρώνει και κατατάσσει όλα τα ελαιόλαδα που έχουν διακριθεί σε αναγνωρισμένους διεθνείς διαγωνισμούς σε όλο τον κόσμο. Για το 2020 η παγκόσμια κατάταξη EVOOWR έλαβε υπόψη της 13.342 δείγματα ελαιολάδων από 1605 εταιρείες παραγωγής ελαιολάδου, 42 ελαιοπαραγωγών χωρών του κόσμου σε 27 παγκόσμιους διαγωνισμούς ελαιολάδου.
Οι βιολογικοί ελαιώνες Σακελλαρόπουλου για την εξαιρετική ποιότητα των ελαιολάδων τους, τιμήθηκαν με σημαντικές και πολύ υψηλές διακρίσεις. Συγκεκριμένα:

-5η θέση στο κόσμο, ανάμεσα στις καλύτερες εταιρείες παραγωγούς ελαιολάδου παγκοσμίως για το 2020 (TOP 10 και TOP 100 SOCIETIES OF THE WORLD 2020), με συμμετοχή 1605 εταιρειών βραβευμένων ελαιολάδων, 42 χωρών.

-10 βιολογικά και gourmet ελαιόλαδα των ελαιώνων Σακελλαρόπουλου κατατάσσονται επίσημα στα «Ελαιόλαδα της Χρονιάς 2020» (EVOO of THE YEAR 2020), ανάμεσα σε 13.342 βραβευμένα ελαιόλαδα παγκοσμίως, ανήκοντας στο 3% των ελαιολάδων που διακρίθηκαν.

-Παράλληλα οι βιολογικοί ελαιώνες Σακελλαρόπουλου τιμώνται με την 2η θέση για το 2020, στη παγκόσμια κατάταξη των Ελληνικών εταιρειών (RANKING of COMPANIES GREECE), για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ανάμεσα σε 240 βραβευμένες Ελληνικές εταιρείες, που συμπεριλήφθηκαν στο EVOO World Ranking 2020.

info
www.bioarmonia.gr

Δείτε επίσης

Βιολογικοί ελαιώνες Σακελλαρόπουλου: Ξεχώρισαν με 5 χρυσά βραβεία στα Great Taste Awards 2020

Νέες διεθνείς διακρίσεις για τους Βιολογικούς Ελαιώνες Σακελαρόπουλου

Στις κορυφαίες θέσεις παγκοσμίως οι «ελαιώνες Σακελλαρόπουλου» το 2020