Σε συνέχεια της απόφασης του υπουργείου Ανάπτυξης, που γνωστοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Ιουνίου, ξεκινά να δραστηριοποιείται από την 1η Ιουλίου και επίσημα ο εκθεσιακός – συνεδριακός κλάδος.

Η O.MIND CREATIVES ήδη προετοιμάζει δυναμικά όλες τις προγραμματισμένες για το φθινόπωρο του 2020, συνεδριακές και εκθεσιακές της δραστηριότητες.

Προσαρμόζοντας τις διοργανώσεις στις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί λόγω του covid-19 και τηρώντας τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα, με κύριο γνώμονα την ασφάλεια εκθετών και επισκεπτών, η διοργανώτρια εταιρεία βρίσκεται σε συντονισμό με τις αρχές υγείας τον ΕΟΔΥ και το εκθεσιακό κέντρο για την προσαρμογή της έκθεσης στο πλαίσιο των οδηγιών και κανονισμών υγιεινής και ασφάλειας που ορίζει η πολιτεία.

Με στόχο της ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και την επανεκκίνηση της οικονομίας, οι εκθέσεις και τα συνέδρια της εταιρείας, απευθύνονται σε τομείς που αποτέλεσαν βασικούς παραγωγικούς τομείς της οικονομίας το τελευταίο διάστημα και επανέρχονται ακόμα πιο δυναμικά από το φθινόπωρο. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Meat & Grill Days: 7-9 Νοεμβρίου, Metropolitan Expo
Dairy Expo: 7-9 Νοεμβρίου, Metropolitan Expo
Frozen Food: 7-9 Νοεμβρίου, Metropolitan Expo
Food Logistics: 7-9 Νοεμβρίου, Metropolitan Expo

info
http://www.meatdays.gr/

Αρχικη

Home

Δείτε επίσης

Δυναμική επανεκκίνηση για τις εκθέσεις της Forum