Στη σκηνή απονομής των φετινών Sales Excellence Awards 2018 που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 28 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, βρέθηκε για μια ακόμη φορά η εταιρεία ΓΙΩΤΗΣ προκειμένου να παραλάβει το ασημένιο βραβείο για την εξαιρετική απόδοσή της στον Κλάδο των Πωλήσεων.

Η ΓΙΩΤΗΣ διακρίθηκε συγκεκριμένα για την εξαιρετική πορεία και την αύξηση πωλήσεων του Ροφήματος Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ, το οποίο λανσαρίστηκε στις αρχές της δεκαετίας του 2000 στην ελληνική αγορά.

Στο πλαίσιο του καθιερωμένου πλέον θεσμού, που διοργανώνεται για 6η φορά φέτος από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδας (ΙΠΕ) και την Boussias Communications, αναδεικνύονται και επιβραβεύονται οι βέλτιστες πρακτικές πωλήσεων σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους στην Ελλάδα.

ΓΙΩΤΗΣ_Logo

Ο κ. Μάριος Παπαθανασίου, Εμπορικός Διευθυντής της ΓΙΩΤΗΣ, δήλωσε σχετικά: «Στη ΓΙΩΤΗΣ, κάθε βραβείο ενισχύει ακόμη περισσότερο τη δέσμευσή μας απέναντι στους καταναλωτές, για καινοτόμα, ποιοτικά προϊόντα, σε ανταγωνιστικές τιμές. Το συγκεκριμένο βραβείο αποτελεί επιπρόσθετη τιμή, δεδομένου ότι επισφραγίζει την αναγνώριση της ΓΙΩΤΗΣ εκ μέρους τους. Τους ευχαριστούμε πολύ, όπως ευχαριστούμε και το τμήμα Πωλήσεων της εταιρείας μας για τις εξαιρετικές προσπάθειες που καταβάλλει καθημερινά».

info
www.jotis.gr