Εγκαινιάστηκε στις 24 Ιουλίου ο Ναυτικός Όμιλος Ρόδου (Ν.Ο.Ρ.), ένας ιστορικός χώρος που μετρά πολλά χρόνια λειτουργίας -από το 1947- ως αθλητικό σωματείο με πολλές διακρίσεις στην ιστιοπλοΐα, την κολύμβηση και το πόλο. Με φόντο τα χαρακτηριστικά ελαφάκια του νησιού από τη μια και το πανέμορφο κάστρο της Ρόδου από την άλλη, ο Ν.Ο.Ρ. εκσυγχρονίστηκε και ανακαινίστηκε πλήρως από τον επιχειρηματία Κώστα Αποστολίδη.

Στην είσοδο του λιμανιού, στο πλέον νευραλγικό και ιστορικό σημείο της πόλης, ο νέος πολυχώρος, με συνολική έκταση που ξεπερνά τα 4.000 τετραγωνικά, περιλαμβάνει beach bar, εστιατόριο με μεσογειακή κουζίνα, ατμοσφαιρικό bar με περουβιανό φαγητό, spa με υπηρεσίες μασάζ, βελονισμού, ρεφλεξολογίας και healthy coaching, αλλά και club. Στην προβλήτα του Ν.Ο.Ρ. αναμένεται ακόμα μια ψαροταβέρνα, μπουτίκ με δημοφιλή brands από διακεκριμένους Έλληνες και ξένους σχεδιαστές, αλλά και yachting service για την εξυπηρέτηση σκαφών VIP από όλο τον κόσμο.

«Θεωρώ ότι ο Ναυτικός Όμιλος Ρόδου θα αποτελέσει το στολίδι των Δωδεκανήσων παγκοσμίως! Οραματίζομαι να αναβαθμίσω τις υπηρεσίες εστίασης και να φέρω ξανά στο νησί έναν τουρισμό υψηλών απαιτήσεων, το διεθνές jet set που εδώ θα βρει premium υπηρεσίες. Κύρια επιδίωξη και σκοπός μου είναι να αφήσει το αποτύπωμά του στις καρδιές των πολιτών της πόλης μας αλλά και όσων επισκέπτονται τον γραφικό ειδυλλιακό μας τόπο», τόνισε ο κ. Αποστολίδης.

Ο δημιουργικός επιχειρηματίας ανέλαβε επίσης την κεντρική χορηγία του Ν.Ο.Ρ. προκειμένου να διοργανωθούν μεγάλες αθλητικές συναντήσεις, ιστιοπλοΐας, κολύμβησης και αγώνες πόλο στην πισίνα του Ναυτικού Ομίλου Ρόδου, ενισχύοντας μάλιστα ως βασικός χορηγός όσα από τα 850 παιδιά – μέλη του σωματείου καταφέρουν να ξεχωρίσουν. Ταυτόχρονα, όσοι από τους πελάτες του Ν.Ο.Ρ το επιθυμούν -είτε είναι ντόπιοι είτε επισκέπτες- θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέγουν αθλητικά πακέτα για τα παιδιά τους κατά τη διαμονή τους στο νησί.

Στα εγκαίνια «έδωσαν το παρών» δημοσιογράφοι, σεφ, ηθοποιοί και αθλητές. Στο Κέντρο ο επιχειρηματίας Κώστας Αποστολίδης.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος της Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης, ο περιφερειάρχης Δωδεκανήσων κ. Γιώργος Χατζημάρχος αλλά και ο βουλευτής Ν.Δ. κ. Γιάννης Παππάς, οι οποίοι χαιρέτησαν με χαρά και ενθουσιασμό το ξεχωριστό αυτό project. Στη λαμπερή εκδήλωση «έδωσαν το παρών» δημοσιογράφοι, σεφ, ηθοποιοί και αθλητές. Το Olive ήταν εκεί και σύντομα θα έχετε ανταπόκριση από τις εκλεκτές προτάσεις του chef Αντώνη Μανιά και του pastry chef Μάριου Κορωναίου, που έχουν αναλάβει την κουζίνα του N.O.Ρ.

Δείτε επίσης:

Ρόδος: 7 γευστικοί σταθμοί στο νησί των ιπποτών

Ταξιδιωτικά μυστικά: 10 κρυμμένα γαστρονομικά διαμάντια στα ελληνικά νησιά

Σουτζουκάκια με μελιτζάνες και γιαούρτι