Κοντά στα παιδιά του Παραρτήματος Αποκατάστασης Αναπήρων Παιδιών (Π.Α.Α.Π.) στη Βούλα (πρώην ΠΙΚΠΑ), βρέθηκαν λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα οι άνθρωποι της Kerrygold, προσφέροντας στιγμές αγάπης, χαράς και δημιουργικότητας.

Σε συνεργασία με την food blogger Εβίνα Καπιτζόγλου, από το cookandfeel.gr, κέρασαν αλμυρά, χριστουγεννιάτικα μπισκότα με τυρί Regato Classic, αλλά και Tirotrella καθώς και δώρα και επιτραπέζια παιχνίδια, ενώ η εταιρεία θέλοντας να στηρίζει το έργο του κέντρου, προσέφερε και 70 κιλά Kerrygold Regato Classic και 150 πακέτα βούτυρο Kerrygold, καλύπτοντας τις ανάγκες τους για έναν ολόκληρο μήνα.

kerrygold

Παράλληλα, έδωσαν την ευκαιρία στα παιδιά να γίνουν σεφ, φορώντας σκούφους και ποδιές και παρέα με την Εβίνα ετοίμασαν τοστάκια με βούτυρο και τυρί, στα οποία μάλιστα έδωσαν και χριστουγεννιάτικα σχέδια, κόβοντας με κουπ πατ.

Σημειώνεται ότι το Π.Α.Α.Π. Βούλας έχει την εποπτεία 120 παιδιών όλων των ηλικιών, από τα οποία 70 φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του. Εφαρμόζει προγράμματα φροντίδας, περίθαλψης, εκπαίδευσης, ψυχαγωγίας και φυσικής αποκατάστασης ατόμων με κινητικές, γνωστικές και νοητικές δυσκολίες, καθώς επίσης και παιδιών με αυτισμό. Επίσης, παρέχει ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα και υπηρεσίες κοινωνικής στήριξης, διοργανώνοντας ψυχαγωγικές, πολιτιστικές, καλλιτεχνικές και αθλητικές εκδηλώσεις, με σκοπό την ανάπτυξη των ικανοτήτων των παιδιών και ειδικότερα εκείνων που σχετίζονται με την εκμάθηση δεξιοτήτων αυτοεξυπηρέτησης και κοινωνικής συνδιαλλαγής.