Σύμφωνα με τα βραβεία «Restaurant & Bar Design Awards», βρίσκεται στο Λονδίνο, στη συνοικία Kingscross και ονομάζεται German Gymnasium.

Ανήκει στον όμιλο D&D London, στον οποίο ανήκουν και άλλα εστιατόρια και μπαρ, ανάμεσα στα οποία και τα βραβευμένα με αστέρι Μichelin Launceston Place και Angler. To German Gymnasium, που άνοιξε το 2015, βραβεύτηκε, λοιπόν, από τον διεθνή διαγωνισμό ως το ωραιότερο εστιατόριο του θεσμού (Best Overall Restaurant) για το 2016 και ως το καλύτερο εστιατόριο στην Αγγλία, ενώ κέρδισε και το βραβείο καλύτερου εστιατορίου ή μπαρ σε ιστορικό κτίριο! Πρόκειται στην ουσία για έναν πολυχώρο, που στεγάζεται στο πρώτο γυμναστήριο της Αγγλίας, το οποίο χτίστηκε το 1865 για τη γερμανική κοινότητα του Λονδίνου και το οποίο φιλοξένησε και τις εκδηλώσεις των πρώτων Ολυμπιακών Αγώνων που έγιναν εκεί το 1866.

conran_and_partners_photography_by_marcus_peel_10

Ο επιβλητικός χώρος με τις μεταλλικές κατασκευές και τα στοιχεία μπιστρό αποπνέει αέρα εποχής και προσφέρεται για όλες τις ώρες, καθώς αποτελείται από καφέ (Grand Cafe), εστιατόριο και μπαρ (Meister Bar), ενώ εκτείνεται σε δύο πατώματα και μια μεγάλη εξωτερική ταράτσα.

conran_and_partners_photography_by_jean_cazals_2

conran_and_partners_photography_by_marcus_peel_7

Όσο για τα πιάτα που σερβίρει, αυτά είναι αποκλειστικά εμπνευσμένα από τη γερμανική κουζίνα και κοστίζουν περίπου 10-15 λίρες το πιάτο. Στον κατάλογό του, βρίσκεις, όμως και πολύ ωραία σχεδιασμένα μενού, όπως θεατρικό μενού, vegetarian μενού ή το black forest μενού, που κοστίζουν κατά μέσο όρο από 30 έως 45 λίρες.

conran_and_patrners_photography_by_jean_cazals_9

Σημειώστε ότι στον διαγωνισμό «Restaurant & Bar Design Awards» συμμετείχαν 5000 εστιατόρια και μπαρ από 70 συνολικά χώρες. Η τελετή απονομής έγινε στις 29 Σεπτεμβρίου στο Λονδίνο.

info
http://www.germangymnasium.com/

conran_and_partners_photography_by_marcus_peel_6