Πέντε νέες προτάσεις κρασιού έχουν πλέον την ευκαιρία να απολαύσουν οι επιβάτες της World Business Class της KLM. Το καλύτερο; Οι φιάλες φέρουν ετικέτες που απεικονίζουν πίνακες από το μουσείο Rijksmuseum!

Αντικατοπτρίζοντας το θέμα «Άνοιξη» οι πέντε πίνακες είναι έργα διάσημων Ολλανδών ζωγράφων της Χρυσής Εποχής, περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων τα έργα «Ο Μικρός Δρόμος» του Johannes Vermeer και «Το Κορίτσι με το Μεγάλο Καπέλο» του Caesar Boëtius van Everdingen. Με αυτό τον τρόπο, η KLM φέρνει τους επιβάτες της σε επαφή με τον πλούτο της Ολλανδικής κουλτούρας μέσα από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει. Άλλωστε, γι αυτό και πραγματοποιήθηκε η συνεργασία με το Activin Wine Group και το μουσείο Rijksmuseum.

KLM RIJKSMUSEUM_MG_9448_NL

Ο πίνακας στην κάθε ετικέτα υποδεικνύει με κάποιο τρόπο τα αρώματα και τις γεύσεις του κρασιού. Για παράδειγμα, το «Κορίτσι με το Μεγάλο Καπέλο» αντιπροσωπεύει ένα φρέσκο Esterházy Grüner Veltliner.

Τα πέντε κρασιά επιλέχθηκαν από το Wine Panel της KLM, που δοκιμάζει την ποιότητα των κρασιών, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στις αλλαγές που γίνονται στη γεύση, οι οποίες οφείλονται στο μεγάλο υψόμετρο.

Στη σελίδα του Dining in Business Class της KLM βρίσκετε περισσότερες πληροφορίες για τη νέα αυτή πρόταση, ενώ μπορείτε να δείτε και την ειδική αυτή λίστα κρασιού.