Συγχαρητήρια! Ο μεγάλος διαγωνισμός μαγειρικής του Olive και του olivemagazine.gr“ Cook…Eat…Love…Share & Win” ολοκληρώθηκε και αυτοί είναι οι 7 νικητές, που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας!

3LOGOS-DIAG

* 1ος νικητής: Λεμονιά Σαμαντά  / Συνταγή: Μποκτσά Μαντί / Κατηγορία: Παραδοσιακή κουζίνα
Η κα Λεμονιά Σαμαντά, που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους, κερδίζει ένα ταξίδι 4 ημερών για 2 άτοµα στη Μαδρίτη (το δώρο περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια + 3 διανυκτερεύσεις µε πρωινό).

* 2ος νικητής: Παναγιώτης Ταμίας / Συνταγή: Μοσχαρίσιο burger με σος γκοργκοντζόλα, αρωματισμένη με τρούφα, μπέικον και καραμελωμένα κρεμμύδια / Κατηγορία: Snack & Street Food
Ο κ. Παναγιώτης Ταμίας, που ήρθε δεύτερος σε ψήφους, κερδίζει ένα ταξίδι 4 ηµερών για 2 άτοµα στη Βαρκελώνη (το δώρο περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια + 3 διανυκτερεύσεις µε πρωινό).

* 3ος νικητής: Γεωργία Κοκορέ / Συνταγή: Μπάρες σοκολατένιες / Κατηγορία: Υγιεινές συνταγές για παιδιά
Η κα Γεωργία Κοκορέ που ήρθε τρίτη σε ψήφους, κερδίζει ένα ταξίδι 3 ηµερών για 2 άτοµα στα Ιωάννινα (το δώρο περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια + 2 διανυκτερεύσεις µε πρωινό + 1 δείπνο µε κρασί).

* 4ος νικητής: Μαρία Τάτση / Συνταγή: Θαλασσινά Καγιούν (αυθεντική συνταγή των Cajuns) Κατηγορία: Εθνική κουζίνα
Η κα Μαρία Τάτση κερδίζει ένα ErgoMixx της Bosch

* 5ος νικητής: Ρέα Ευαγγελάτου / Συνταγή: Τούρτα σοκολάτα φυστίκι / Κατηγορία: Γλυκά
Η κα Ρέα Ευαγγελάτου κερδίζει ένα ErgoMixx της Bosch

* 6ος νικητής: Κυριακή Πλατανάκη / Συνταγή: Πιροσκί με κιμά / Κατηγορία: Διεθνής κουζίνα
Η κα Κυριακή Πλατανάκη κερδίζει ένα multi moulinette της Μoulinex

* 7ος νικητής: Δέσποινα Σιγούνη / Συνταγή: Αρακάς με γκοργκοντζόλα και ζυμαρικά / Κατηγορία: Δημιουργική κουζίνα
Η κα Δέσποινα Σιγούνη κερδίζει ένα multi moulinette της Μoulinex

Και οι 21 ήταν υπέροχες!
Η αλήθεια είναι ότι η επιλογή ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για τους κριτές μας! Από τις εκατοντάδες συνταγές που έλαβαν επέλεξαν 21 συνταγές, 3 από κάθε κατηγορία. Έπειτα οι 21 συνταγές δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό Olive και ταυτόχρονα ανέβηκαν σε ειδική πλατφόρμα στο www.olivemagazine.gr όπου τέθηκαν στην κρίση του κοινού. Οι 7 συνταγές που ξεχώρισαν ήταν οι συνταγές που αγάπησε περισσότερο το κοινό του Olive! Γι’ αυτό θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που διαθέσατε λίγο από τον χρόνο σας και βοηθήσατε στην επιλογή των καλύτερων. Και ένα ακόμα μεγαλύτερο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μαγειρέψατε και στείλατε την αγαπημένη σας συνταγή για να διαγωνιστεί!

Θα ακολουθήσουν κι άλλες εκπλήξεις, γι αυτό μείνετε συντονισμένοι!