Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης, ταλαντούχος σεφ και συνιδιοκτήτης του βραβευμένου εστιατορίου CTC στα Ιλίσσια, κάνει το τηλεοπτικό του ντεμπούτο με νέα εκπομπή μαγειρικής στον AΝΤ1 με τίτλο «Ζητείται chef».

Η καινούρια τηλεοπτική σεζόν βρίσκει το κανάλι του Αμαρουσίου να εμπλουτίζει το πρόγραμμά του με ηχηρή συνεργασία με μια δυνατή παρουσία από το χώρο της γαστρονομίας, τον Αλέξανδρο Τσιοτίνη. Δεδομένου ότι ο εν λόγω σεφ παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει μια αξιοσημείωτη σταδιοδρομία ενώ φημίζεται για τον επαγγελματισμό αλλά και το οξυδερκές του χιούμορ οι προσδοκίες μέχρι να βγει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες η εν λόγω εκπομπή είναι ομολογουμένως υψηλές. Το concept είναι ιντριγκαδόρικο και η εκπομπή θα ολοκληρωθεί σε 9 επεισόδια όπου 6 υποψήφιοι θα διεκδικήσουν μία και μοναδική θέση στο εστιατόριο του βραβευμένου σεφ περνώντας από μια σειρά δοκιμασιών.

Αlex-Tsiotinis-gyrisma

Η εκπομπή θα προβάλλεται κάθε Σαββ/κο στις 20.00, έχει όντως ιδιαίτερο ενδιαφέρον – μην περιμένετε όμως σχετικά «spoillers»- ενώ μαθαίνουμε ότι στο τελευταίο επεισόδιο, θα παρακολουθήσουμε ένα δημιουργικό γαστρονομικό διαξιφισμό ανάμεσα στους 2 κορυφαίους φιναλίστ, διαδικασία που θα αναδείξει ένα και μοναδικό νικητή. Καλή επιτυχία λοιπόν σε όλους!

Δείτε επίσης
Τι γεύση έχει το ελληνικό καλοκαίρι; Δες ποιος μαγειρεύει που…