Ο εξαιρετικά ταλαντούχος, μέχρι πρότινος Chef de Cuisine του εστιατορίου GB Roof Garden στο ιστορικό Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, αναλαμβάνει χρέη Executive Chef μετά την πρόσφατη αποχώρηση του Σωτήρη Ευαγγέλου.

Με εμπειρία πολλών ετών στη μεσογειακή, ελληνική γαστρονομία ο Αστέριος Κουστούδης δίνει μια σύγχρονη νότα στην κουζίνα του GB Roof Garden τα τελευταία 6 περίπου χρόνια δουλεύοντας στο πλευρό του έμπειρου Σωτήρη Ευαγγέλου. Η φιλοσοφία της κουζίνας του βασίζεται στη λιτή προσέγγιση, δίνοντας έμφαση στις καλές πρώτες ύλες και την άριστη τεχνική.

-GB-Roof-Garden-Restaurant

Ο Αστέριος Κουστούδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1978. Με εκπαίδευση σε σχολές μαγειρικής στην Ελλάδα και σε σεμινάρια στο Παρίσι, εργάστηκε σε γνωστά εστιατόρια και ξενοδοχεία. Μερικά από αυτά είναι το «Αθήρι» στην Θεσσαλονίκη, το ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς», το «Αγιολί» στο ξενοδοχείο Electra Palace της Θεσσαλονίκης καθώς επίσης το «Vardis» του ξενοδοχείου Πεντελικόν, όπου βραβεύτηκε με ένα αστέρι Michelin για την ελληνική μεσογειακή κουζίνα του. Τα έτη 2005-2007 εργάστηκε ως καθηγητής στο ΙΕΚ Ακμή Θεσσαλονίκης και από το 2010 ως καθηγητής στο ΙΕΚ Ακμή Αθήνας. Επίσης έχει λάβει μέρος σε πολλούς διαγωνισμούς μαγειρικής, λαμβάνοντας πάντοτε ανώτατες διακρίσεις. Συγχαρητήρια στον Αστέριο και καλή αρχή!