Μπορεί στο νου μας να έχουμε τον Γκόρντον Ράμσεϊ ως αυστηρό και αθυρόστομο, ωστόσο απ’ ό,τι φαίνεται ο τηλεοπτικός σεφ έχει και μια άγνωστη γλυκιά πλευρά.

Έτσι καταλάβαμε όταν προ ημερών έκανε ένα διάλειμμα από τις επισκέψεις του στα εστιατόρια, προκειμένου να εκπληρώσει τις ευχές παιδιών με σοβαρές ασθένειες σε συνεργασία με το Make-A-Wish. Αν και ο αρχικός στόχος ήταν οι 24 ευχές σε μία μέρα, τελικά ο Γκόρνον κατάφερε να εκπληρώσει 32. «Εμπιστευτείτε με, αυτή είναι μία πρόκληση που με χαρά θα δεχόμουν», είπε ο σεφ.

wish

Πολλά παιδιά ευχήθηκαν απλά να τον γνωρίσουν, ενώ άλλα επιθυμούσαν να συναντήσουν άλλους αγαπημένους celebrities. Ο Γκόρντον επιστράτευσε λοιπόν αρκετούς φίλους του, όπως η Κέιτι Πέρι, ο Τζέιμς Κορντέν, ο Νταφ Γκόλντμαν και ο Τζέι Λένο προκειμένου να φέρει εις πέρας την αποστολή του. Στη συνέχεια εκπλήρωσε ακόμη και ευχές που δεν είχαν καμία σχέση με το Χόλιγουντ. Για παράδειγμα, ο 16χρονος Τίμοθι, που έχει λέμφωμα, ήθελε να φτιάξει έναν υπολογιστή. Ο σεφ λοιπόν, αν και παντελώς άσχετος με την τεχνολογία, τον πήγε σε ένα κατάστημα με υπολογιστές. «Με τα αβγά και το μπέικον είμαι μια χαρά. Αυτά τα πράγματα είναι διαφορετικό πρωτάθλημα», σχολίασε ο σεφ.

wish2

«Τι μέρα, τι απίθανη μέρα», είπε ο Ράμσεϊ. «Είναι απίθανο ότι μού δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω αυτά τα απίστευτα παιδιά, να δω τη δύναμη τους και να καταλάβω τον ενθουσιασμό τους», συνέχισε.