Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διαδικτυακή ενέργεια του Μακεδονικού Χαλβά με τίτλο «Μαζί τη Μόνη Δευτέρα που Αγαπάμε», υποστηρίζοντας το Σωματείο Πνοή – Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού.

Η εταιρεία Αφοί Χαΐτογλου στάθηκε αρωγός στο έργο της Πνοής, ενισχύοντας οικονομικά το σωματείο, το οποίο μεριμνά για τον εξοπλισμό Μονάδων Εντατικής Θεραπείας παιδιών και νεογνών στα κρατικά νοσοκομεία της χώρας. Η κίνηση είναι αποτέλεσμα της διαδικτυακής ενέργειας του Μακεδονικού Χαλβά που φέτος, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.agapamedeftera.gr, έδωσε την ευκαιρία στο κοινό να στείλει πρόσκληση στα αγαπημένα του πρόσωπα για να περάσουν «Μαζί τη Μόνη Δευτέρα που Αγαπάμε», την Καθαρά Δευτέρα. Μέσα από κάθε πρόσκληση, η παρέα του Μακεδονικού Χαλβά μεγάλωνε, ενώ παράλληλα ο κάθε επισκέπτης με τη συμμετοχή του υποστήριζε την προσπάθειά ενίσχυσης του έργου του Σωματείου Πνοή.

Μάλιστα, περισσότερα από 26.000 άτομα επισκέφθηκαν το site και κάλεσαν τους αγαπημένους τους να συγκεντρωθούν γύρω από το καθαροδευτεριάτικο τραπέζι, υποστηρίζοντας έτσι οικογένειες που τα παιδιά τους νοσηλεύονται στην Εντατική.

«Κάθε χρόνο, εκτός από την Καθαρά Δευτέρα, ο Μακεδονικός Χαλβάς συντροφεύει και ένα έργο αλληλεγγύης. Φέτος, όλοι όσοι επισκέφθηκαν το www.agapamedeftera.gr έβαλαν το λιθαράκι τους για να παρέχουμε, με τη βοήθεια της Πνοής, απαραίτητο εξοπλισμό σε μονάδες που φροντίζουν τους πιο γενναίους μαχητές, μικρά παιδιά και νεογνά. Σας ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας!», δήλωσε η Marketing Manager της Αφοί Χαΐτογλου, Λήδα Παπάζογλου-Βατσάκη. Εκ μέρους της Πνοής – Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού, ο Πρόεδρος του Σωματείου, Ιωάννης Παπαδάτος, εξέφρασε τις ευχαριστίες του, σημειώνοντας: «Η ανιδιοτελής προσφορά είναι αυτή που έχει καταστήσει πολλές φορές δυνατό πολλά παιδιά και βρέφη να επιστρέψουν υγιή στη θαλπωρή του σπιτιού τους, ακόμα και μετά από μακρά νοσηλεία. Η υποστήριξη από την εταιρεία Αφοί Χαΐτογλου ήταν ακριβώς αυτό, ανιδιοτελής, εγκάρδια, απλόχερη, και είμαστε σίγουροι ότι θα αποδώσει καρπούς και θα κάνει πολλές οικογένειες να χαμογελάσουν ξανά!».