Με το «Βραβείο Βιώσιμης – Καινοτόμου και Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας» βραβεύτηκε από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών ο ιδρυτής του Ομίλου Καστελόριζο Αντώνης Σταύρου.

«Ξεκίνησα το 1981, σερβίροντας σε ένα εστιατόριο στις Τζιτζιφιές και επειδή μου άρεσε η επαφή με τον κόσμο άνοιξα λίγο μετά το πρώτο μου κατάστημα, καταφέρνοντας σήμερα να έχουμε 9 εστιατόρια», είπε ο κ. Σταύρου σε ειδική εκδήλωση που έγινε στις 30/11 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Συνεχίζοντας, ο επικεφαλής του Ομίλου αναφέρθηκε στους 200 εργαζόμενους και στα μέλη της οικογενείας του που δουλεύουν πάνω από 12 ώρες την ημέρα, επιβλέποντας με επιμέλεια την κάθε επιχείρηση, αλλά κυρίως ευχαρίστησε τα παιδιά του που είναι πάντα δίπλα του σε αυτή τη συνεχή αναζήτηση. Παράλληλα τόνισε τα εξής: «Προσπαθώ σε κάθε κατάστημα να υπάρχουν και οικονομικά set menu και η μέση τιμή ανά άτομο σε βρίσκεται σε λογικά επίπεδα, ακολουθώντας την οικονομική κρίση, παρακολουθώντας, όμως, τις γευστικές εξελίξεις και διατηρώντας υψηλά τα επίπεδα των υπηρεσιώ. Φέτος ανοίξαμε δύο καταστήματα, στη Γλυφάδα το «Ramino» και στη Βούλα το «K.Grill», στοχεύοντας πάντα στο καλύτερο, ενώ σεβόμαστε διαχρονικά τους συνεργάτες μας, από τον αρχιμάγειρά μας, μέχρι τον λαντζέρη, γι’ αυτό και όλοι δίνουν το καλύτερο των δυνατοτήτων τους».

Ο Όμιλος Καστελόριζο περιλαμβάνει τα εστιατόρια: Καστελόριζο Κηφισιάς, Καστελόριζο Βάρκιζας, Ορίζοντες Λυκαβητού, Όμικρον, Ρακί Μεζέ, Κ.Grill Καλλιθέας και Βούλας, Ramino και Μezze Glyfada.