Ο 19χρονος Flynn McGarry, μετά από μια σειρά από πολυσυζητημένα pop up ανά τον κόσμο και μαθητεία δίπλα σε παγκοσμίου φήμης σεφ, αποφάσισε να ανοίξει το δικό του-σταθερό- εστιατόριο στη Νέα Υόρκη.

Το «Gem», όπως λέγεται το εστιατόριο, θα στηθεί στο Μανχάταν και θα σερβίρει μενού 12 έως 15 πιάτων, τα οποία θα κοστίζουν περίπου 155 δολάρια, ποσό στο οποίο συμπεριλαμβάνεται το φιλοδώρημα, ενώ αν το δείπνο συνδυάζεται με κρασί, το κόστος θα αυξάνεται κατά 100 ευρώ. Το ταλέντο του McGarry είναι γνωστό -εξάλλου θεωρείται το παιδί φαινόμενο της γαστρονομίας- οπότε, η εν λόγω άφιξη αναμένεται να συζητηθεί όχι μόνο από τα αμερικανικά αλλά και από τα παγκόσμια μέσα. Ο χώρος θα λειτουργεί τις πρωινές ώρες προσφέροντας επιλεγμένες ποικιλίες καφές και χειροποίητα αρτοσκευάσματα λειτουργώντας στη φιλοσοφία ενός προσεγμένου café.

Ο έφηβος πλέον McGarry είναι γνωστός και ως «Justin Bieber του φαγητού» δεδομένου ότι μαγειρεύει σε εκδηλώσεις από ηλικία μόλις 11 ετών με την ευχέρεια ενός επαγγελματία μάγειρα ενώ έχει ήδη συνεργαστεί για σύντομο χρονικό διάστημα με φημισμένα εστιατόρια όπως τα «Eleven Madison Park», «Alinea», «Next», «Maaemo» και «Geranium». Επίσης, σύντομα αναμένεται να προβληθεί ένα ντοκιμαντέρ τιτλοφορούμενο ως «Chef Flynn» με θέμα τον ίδιο το οποίο γυρίζει εδώ και μια πενταετία.