Έφυγε από τη ζωή το Σάββατο, σε ηλικία 88 ετών, ο δημοσιογράφος και κριτικός γαστρονομίας Κριστιάν Μιγιό, όπως δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Κομ ντε Σεριζέ, γενικός διευθυντης του Gault et Millau.

Ο Μιγιό ήταν ένας από τους πατέρες της Nouvelle Cuisine και έπειτα από μια καριέρα δημοσιογράφου εξέδωσε το 1969 τον πρώτο οδηγό γαστρονομίας Gault et Millau μαζί με τον συνάδελφό του Ανρί Γκο. Ως δημοσιογράφος εργάστηκε σε διάφορες εφημερίδες, ενώ στις αρχές της δεκαετίας του 1970 συνέβαλε και στη γέννηση της Nouvelle Cuisine.