Το εστιατόριο Kensho Fine Dining Restaurant της Μυκόνου, με τον σεφ Γιώργο Στυλιανουδάκη στην κουζίνα, απέσπασε ήδη από την πρώτη του χρονιά διθυραμβικά σχόλια. Αυτή τη φορά πάλι, ήρθε η στιγμή να αναγνωριστεί -σε διεθνές επίπεδο- και η ευφάνταστη παρουσίαση των πιάτων του.

chef kensho2

Ο λόγος για την ανάδειξη του σε Global Winner in the Best Food Styling / Presentation Category, των βραβείων World Luxury Restaurant 2017. Η παγκόσμια αυτή βράβευση είναι το απόλυτο επιστέγασμα για τις γευστικές, γαστριμαργικές στιγμές που δημιουργεί ο βραβευμένος σεφ Γιώργος Στυλιανουδάκης με την υποστήριξη του pasty σεφ Δημήτρη Χρονόπουλου.

Kensho_Mykonos8775

Όσοι το έχουν ζήσει ξέρουν, όσοι θα το γνωρίσουν θα μαγευτούν, καθώς τα πιάτα του Kensho Fine Dining Restaurant είναι αληθινά έργα τέχνης: προσεγμένα στη λεπτομέρεια, μοιάζουν με πίνακες ζωγραφικής που στον “καμβά” τους έχουν υψηλής ποιότητας παραδοσιακά ελληνικά υλικά, τα οποία δίνουν μοναδικά αρώματα, δύναμη στη γεύση και απόλαυση στον ουρανίσκο που “χτυπά” ταυτόχρονα στην καρδιά και στο μυαλό.

stylianoudakis

Σημειώνεται ότι το Kensho Fine Dining Restaurant βρίσκεται δίπλα στο bar και την πισίνα του Sunset Lounge του boutique hotel Kensho, με ιδιαίτερο roof-garden που κοσμείται από ελαιόδεντρα και έχει φυσικό φόντο τον κόλπο του Ορνού.

info
www.kenshomykonos.com