Η Longevity Diet Foods είναι μια ελληνική εταιρεία βιοτεχνολογίας, η οποία παράγει μια σειρά καινοτόμων γαλακτοκομικών προϊόντων που βελτιώνουν τις συνθήκες για μακροζωία. Σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας λοιπόν, κατάφερε να ξεχωρίσει με το προϊόν YoguDiet 2%, κατακτώντας και Παγκόσμιο Βραβείο Καινοτομίας στο διεθνή διαγωνισμό World Dairy Innovation Awards 2016.

Longevity-Diet-Yogurt

Θέλοντας να καλύψει όλες τις ανάγκες του ανθρώπινου οργανισμού, η εταιρεία έχει δημιουργήσει γαλακτοκομικά προϊόντα που εκτός από τη γεύση τους, ξεχωρίζουν και για την υψηλή διατροφική τους αξίας. Συγκεκριμένα, παράγει το γιαούρτι YoguDiet 2%, ένα high protein αυθεντικό ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι με 2% λιπαρά, με φρέσκο γάλα ημέρας από τις τοπικές φάρμες, το οποίο εμπλουτίζεται μέσω φυσικών διαδικασιών με εκχύλισμα σταφυλιού, πλούσιο σε πολυφαινόλες, προσφέροντας πολλαπλά οφέλη στην υγεία.

Επιπλέον, στην γκάμα της περιλαμβάνεται και η αλειφόμενη φέτα Π.Ο.Π. Omega 3 (Ω3) Cheese Dip, αναμειγμένη με ελληνικό γιαούρτι και πάστα ελιάς. Πρόκειται για ένα πλούσιο σε vegan Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα τυρί, που συμβάλλουν στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα.

info
Τα προϊόντα της Longevity Diet Foods βρίσκετε σε καταστήματα με βιολογικά και υγιεινά προϊόντα, καθώς και σε premium γυμναστήρια και ξενοδοχεία.