Όπως είθισται κάθε χρόνο τέτοια εποχή η Google έδωσε στη δημοσιότητα την ετήσια λίστα με τις δημοφιλέστερες αναζητήσεις της χρονιάς, αποκαλύπτοντας ανάμεσα στα άλλα τα γεγονότα, τα πρόσωπα αλλά και τις..συνταγές, που έψαξαν οι χρήστες περισσότερο κατά τη διάρκεια του 2019. Μεταξύ άλλων η Google αποκάλυψε το top 10 των συνταγών που αναζητήθηκαν στην Ελλάδα το 2019. Στην κορυφή των αναζητήσεων είναι η γαριδομακαρονάδα. Στη δεύτερη θέση έρχεται η φανουρόπιτα, ενώ τη τρίτη θέση καταλαμβάνει το all classic ελληνικό φαγητό, τα γιουβαρλάκια!

Βέβαια, εντύπωση κάνει το γεγονός πως πέραν των κλασικών ελληνικών φαγητών στις αναζητήσεις υπάρχουν και τα πάνκεϊκ. Το αμερικανικό έδεσμα φαίνεται να έχει μπει για τα καλά στη ζωή των Ελλήνων.Την τιμητική τους είχαν και τα όσπρια κάτι που θα λέγαμε, πως δεν μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση καθώς διανύουμε μία εποχή, όπου γίνεται μία μεταστροφή από το κρέας σε μία περισσότερο χορτοφαγική διατροφή. Επιπλέον, τα «φαγητά της Καθαράς Δευτέρας» λαγάνα και ταραμάς είναι ψηλά στις αναζητήσεις.Τέλος, όσον αφορά τα γλυκά εντύπωση προκαλεί… το ρυζόγαλο, ενώ το παγωτό αποτελεί διαχρονική αξία.

Ως συμπέρασμα, λοιπόν, από τις αναζητήσεις του 2019 προκύπτει πως οι Έλληνες επιθυμούν πλέον το παραδοσιακό ελληνικό φαγητό. Για αυτό εμείς εδώ στο olivemagazine.gr έχουμε άπειρες συνταγές παραδοσιακών φαγητών για να κάνουμε τις αναζητήσεις σας πιο εύκολες.