Ο Έλληνας World Class Bartender of the Year 2021, Νίκος Γινάργυρος, στο πλαίσιο της δοκιμασίας «The Hive Collection» για τον παγκόσμιο τελικό που θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Ιούλιο, υλοποίησε μια πρωτοβουλία με στόχο της στήριξη της μοναδικής σχολικής μονάδας των Παξών.

Ο ίδιος ζει και εργάζεται στους Παξούς και γι αυτό, αποφάσισε να βάλει στο επίκεντρο της δράσης, με τίτλο «Ketel One for Each One», την εκπαίδευση και τη δυνατότητα πρόσβασης από όλους. Ο Έλληνας φιναλίστ λοιπόν, δημιούργησε ένα cocktail με βάση την Ολλανδική βότκα Ketel One και στη συνέχεια, κατάφερε με τα έσοδα που συγκέντρωσε να υποστηρίξει τη σχολική μονάδα του νησιού.

Συγκεκριμένα. από τον Φεβρουάριο του 2021 μέχρι και σήμερα, o Νίκος Γινάργυρος και η ομάδα του μπαρ στο οποίο εργάζεται, έχουν καταφέρει να πουλήσουν 610 συσκευασμένα Ketel One Vodka cocktail. Το ποσό που συγκεντρώθηκε, διατέθηκε εξολοκλήρου για την αγορά γραφικής ύλης, σχολικού και τεχνολογικού εξοπλισμού για τους μαθητές του μοναδικού σχολείου που βρίσκεται στους Παξούς.

Για τη δημιουργία των cocktails χρησιμοποιήθηκαν αποκλειστικά πρώτες ύλες και συστατικά από τοπικούς παραγωγούς των Παξών, όπως ροζ γκρέιπφρουτ, ντομάτες και μπαχαρικά, ενώ η μεταφορά των προϊόντων και οι παραδόσεις έγιναν με τη χρήση ποδηλάτων.

Το «The Hive Collection»είναι μια ιδιαίτερη δοκιμασία, όπου οι συμμετέχοντες καλούνται να δημιουργήσουν και να υλοποιήσουν μια πρωτοβουλία με θετικό αντίκτυπο προς τους ανθρώπους, τις επιχειρήσεις και την τοπική κοινωνία, προάγοντας τις αξίες της συλλογικότητας για ένα πιο βιώσιμο μέλλον. Μέσα από αυτή τη δοκιμασία, ο Έλληνας World Class Bartender of the Year 2021 ξεκινά το «ταξίδι» του για τον παγκόσμιο τελικό World Class.

Δείτε πώς μπορείτε να βοηθήσετε και εσείς με τον δικό σας τρόπο την πρωτοβουλία του Νίκου Γινάργυρου, ώστε να συνεχίσει τη δράση Ketel One for Each Οne, προσφέροντας στην τοπική κοινότητα των Παξών, καθώς και να διακριθεί ανάμεσα στους διαγωνιζομένους των άλλων χωρών, στην επίσημη σελίδα της δράσης, ακολουθώντας το link https://www.diffordsguide.com/el-gr/g/1088/hive-collective/one-for-each-one

Δείτε επίσης:
Αυτά είναι τα 2218 προϊόντα που βραβεύτηκαν από τους καλύτερους σεφ του κόσμου

Θερινό σινεμά και σνακ στην πισίνα του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία

7 κοκτέιλ για να φέρεις την Καραϊβική στο μπαλκόνι σου