Θεωρείς ότι ο χώρος του επισιτισμού είναι το μέλλον σου; Το Mediterranean College σου δίνει τα εφόδια για να κάνεις τις σπουδές των ονείρων σου, εγκαινιάζοντας το προπτυχιακό πρόγραμμα BA (Hons) Professional Culinary Arts.

Η Σχολή Τουρισμού και Φιλοξενίας (School of Tourism & Hospitality) του κολεγίου διευρύνει τους τομείς σπουδών, εγκαινιάζοντας ένα νέο προπτυχιακό πρόγραμμα ιδανικό για όσους θέλουν να κάνουν καριέρα στη γαστρονομία. Μάλιστα, είναι το πρώτο και μοναδικό πανεπιστημιακό πτυχίο στη γαστρονομική τέχνη στην Ελλάδα και οδηγεί σε απόκτηση Bachelor, πτυχίου ισοδύναμου των Ελληνικών ΑΕΙ/ΤΕΙ το οποίο χορηγείται απ’ ευθείας από το University of Derby.

Σημείωσε δε, ότι το University of Derby είναι ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια της Μ. Βρετανίας και, σύμφωνα με την πανεπιστημιακή κατάταξη του Guardian (2015 Guardian University Guide), βρίσκεται στην 1η θέση μεταξύ όλων των βρετανικών πανεπιστημίων στον τομέα Τουρισμού / Φιλοξενίας.

mediterranean collegeedited

Αξίζει να ξέρεις ότι το BA (Hons) Professional Culinary Arts παρέχει στους φοιτητές όλες τις γνώσεις και τις δεξιότητες που χρειάζονται προκειμένου να διεκδικήσουν ηγετικές θέσεις στον Επισιτισμό, ενώ βοηθούν στη διαφοροποίηση του επαγγελματία από τον ανταγωνισμό, δίνοντας παράλληλα προοπτικές για διεθνή καριέρα. Η φοίτηση διαρκεί ένα χρόνο και είναι ευέλικτη χρονικά για εργαζόμενους. Τα μαθήματα δε -τα οποία γίνονται στα ελληνικά και διδάσκονται από καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου όπως executive chefs, F&B managers και sommeliers- περιλαμβάνουν master-classes, βιωματικές ασκήσεις, προσομοιώσεις και παιχνίδια ρόλων, εκπαιδευτικές επισκέψεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, καθώς και πρακτική άσκηση σε πραγματικούς χώρους εργασίας!

Όσο για το ποιο μπορούν να το παρακολουθήσουν τα τμήματα που ξεκινούν από τον προσεχή Οκτώβριο, το BA (Hons) Professional Culinary Arts είναι ιδανικό για απόφοιτους σχολών μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, αλλά και για νέους ή παλαιότερους επαγγελματίες του χώρου.

info
BA (Hons) Professional Culinary Arts, Σχολή Τουρισμού & Φιλοξενίας, Mediterranean College, Πελλήνης 8 & Πατησίων 107, Αθήνα, τηλ. 210 8899600 & Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 287779. Έναρξη τμημάτων: Οκτώβριος 2015. Πληροφορίες στο τηλ. 800 11939393 και το site www.medcollege.edu.gr