Η ρωσική αεροπορική εταιρεία «Ural Airlines» κάνει delivery το φαγητό της. Ειδικότερα, η αεροπορική εταιρεία κάνει διανομές το μενού που προσφέρει στις πτήσεις της, σε όσους το έχουν επιθυμήσει και εξαιτίας του κορωνοϊού δεν μπορούν να το γευτούν.

Οι διανομές πραγματοποιούνται σε πελάτες της στη Μόσχα, στην Αγία Πετρούπολη και στο Εκατερίνενμπουργκ και όπως υποστηρίζει η εταιρεία, η πρωτοβουλία της αποσκοπεί στο να δώσει στους πολίτες «τη γεύση του ταξιδιού χωρίς να χρειάζεται να βγουν από το σπίτι τους».

Μάλιστα, η αεροπορική στη σελίδα της στο Instagram αναφέρει ότι τα πάντα είναι όπως μέσα στο αεροπλάνο, εκτός από την θέα. Συγκεκριμένα, η Ural Airlines προσφέρει ένα τυπικό γεύμα αεροπορικών εταιρειών με επιλογή: κοτόπουλο, κρέας ή ψάρι, μαζί με τοματοχυμό, χυμό πορτοκάλι ή μήλο. Το γεύμα μάλιστα, παραδίδεται στον δίσκο που χρησιμοποιεί στις πτήσεις της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Уральские Авиалинии (@ural_airlines) on

Στη Μόσχα η διανομή ενός γεύματος με κοτόπουλο της business class κοστίζει 14,5 ευρώ και ενός της οικονομικής θέσης 6,67 ευρώ.

Να σημειώσουμε τέλος, πως η Ρωσία έχει κλείσει τα σύνορά της για τους ξένους και έχει καθηλώσει όλες τις διεθνείς πτήσεις εκτός από εκείνες για τον επαναπατρισμό των Ρώσων ή ξένων υπηκόων με προορισμό την χώρα καταγωγής τους.

Διαβάστε ακόμη:
Εστιατόριο θα σερβίρει μόνο έναν πελάτη εξαιτίας κορωνοϊού!

Κορωνοϊος – Γερμανία: Άνοιξε ο τομέας της εστίασης

Πόσα κιλά πήραν κατά μέσο όρο οι Γάλλοι στην καραντίνα;