Το κολωνακιώτικο IT, εμπλουτίζει τις προτάσεις του με ξεχωριστά πιάτα με Μακεδονικό Χαλβά και Μακεδονικό Ταχίνι, που ετοιμάζει ο σεφ του εστιατορίου Ηλίας Σταυρόπουλος, ειδικά για την περίοδο της Σαρακοστής.

Κορμός-με-Μακεδονικό-Χαλβά

Τα νέα πιάτα ξεχωρίζουν για τον ευφάνταστο χαρακτήρα και το ιδιαίτερο γευστικό τους ενδιαφέρον. Όταν δοκιμάστε τη σαλάτα κινόα με αβοκάντο, τους τραγανούς ρεβιθοκεφτέδες με ταμπουλέ και το αφράτο burger με φαλάφελ είναι βέβαιο ότι θα τα αναζητήσετε και την περίοδο εκτός νηστείας… O λαχταριστός κορμός με Μακεδονικό Χαλβά ολοκληρώνει τέλεια το γεύμα σας ενώ όταν έρθει η ώρα του καφέ, τα νηστίσιμα μπισκότα με Μακεδονικό Ταχίνι είναι η τέλεια συνοδεία.

Ρεβυθοκεφτέδες-με-Ταμπουλέ-&-Μακεδονικό-Ταχίνι

Θυμίζουμε ότι το Μακεδονικό Ταχίνι φημίζεται για την υψηλή διατροφική του αξία αφού προέρχεται από 100% αλεσμένο σουσάμι, πράγμα που σημαίνει ότι διατηρεί όλα τα ευεργετικά συστατικά του πολύτιμου αυτού σπόρου προσφέροντας στον οργανισμό πολύτιμες βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Την περίοδο της νηστείας λοιπόν είναι μια θρεπτική επιλογή που μπαίνει στο τραπέζι με χίλιους – δυο τρόπους που θα σάς κάνουν να… ξεχάσετε ότι νηστεύετε.

Το Σαρακοστιανό μενού του IT εμπλουτίζεται διαρκώς και με άλλες επιλογές, με βάση όπως πάντα ελληνικές πρώτες ύλες, άρτια συνδυασμένες με το Μακεδονικό Ταχίνι και τον Μακεδονικό Χαλβά. Σερβίρεται ήδη στο ΙΤ και μπορείτε να το δοκιμάσετε μέχρι το Πάσχα.