Ο Αντώνης Δημοβασίλης, ο sous chef της μαγειρικής ομάδας του SantAnna Luxury Beach Club Restaurant στη Μύκονο που ανήκει στον Όμιλο nice n easy, αναδείχθηκε ως ο καλύτερος νεαρός μάγειρας στον ημιτελικό της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που έγινε στη Σύρο.

Επόμενο βήμα του νεαρού chef είναι η συμμετοχή του στον τελικό των European young chef awards 2018 που θα διεξαχθεί στην Ιρλανδία τον Νοέμβριο, για να διεκδικήσει με αξιώσεις μια σημαντική διεθνή διάκριση ανάμεσα σε κορυφαίους νέους chef από όλη την Ευρώπη.

Ο νεαρός chef εκπροσώπησε την τοπική κουζίνα της Μυκόνου με το πιάτο του «Αρχέγονον». Ένα ευρηματικό και ευφάνταστο πιάτο με σφυρίδα, πουρέ τοπιναμπού και σούπα κακαβιάς όπου τα ντόπια προϊόντα παντρεύονται με τις σύγχρονες τεχνικές και διαμορφώνουν μια νέα προσέγγιση στην παραδοσιακή μυκονιάτική κουζίνα.

Το πιάτο κέρδισε την κριτική επιτροπή στην οποία συμμετείχαν η Πρέσβειρα της Γαστρονομικής Περιφέρειας της Ευρώπης “Νότιο Αιγαίο 2019” Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, ο πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου και Κυκλάδων Νίκος Χριστοφόρου, η δημοσιογράφος γεύσης Ιωάννα Σταμούλου και οι σεφ Κώστας Μπουγιούρης, Νίκος Κουκιάσας και Δημήτρης Πλυτάς.