Το βιβλίο του δικού μας Ηλία Φουντούλη, που μας ταξιδεύει στον μαγικό κόσμο του ελληνικού γιαουρτιού, ξεχωρίζει και στο εξωτερικό, διεκδικώντας κορυφαίες παγκόσμιες διακρίσεις!

Συγκεκριμένα, πριν λίγες μέρες το “The Real Greek Yogurt Book” πήρε την πρώτη θέση στα διεθνή βραβεία Gourmand World Cookbook and Food Awards, ως το καλύτερο ελληνικό βιβλίο στην κατηγορία “Cheese and Milk”. Σειρά τώρα έχει το επόμενο στάδιο του διαγωνισμού, τα αποτελέσματα του οποίου θα ανακοινωθούν στις 28 Μαΐου στην πόλη Yantai της Κίνας, με το βιβλίο του Ηλία να διεκδικεί την κατάκτηση της κορυφαίας παγκόσμιας διάκρισης στην κατηγορία του!

vivlio-foundoulis

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Μέσα από το “The Real Greek Yogurt Book” ο Ηλίας μας μαθαίνει όλα όσα θέλουμε να ξέρουμε για μια από τις πιο αγαπημένες τροφές στον κόσμο, που η Ελλάδα παράγει και εξάγει με επιτυχία εδώ και δεκαετίες. Κι ακόμα την ιστορία του γιαουρτιού, τους τόπους παραγωγής του στην Ελλάδα, τα είδη του και τα χαρακτηριστικά τους, τους λόγους της υψηλής διατροφικής του αξίας, τη σχέση του με την υγεία μας και πόσο ωφέλιμο είναι και για τα παιδιά μας. Επιπλέον, μας ξεδιπλώνει εύκολες, γρήγορες και υγιεινές συνταγές για να το χρησιμοποιούμε στη καθημερινή μας μαγειρική και να το απολαμβάνουμε κάθε μέρα, εμείς και τα παιδιά μας!