Μία ακόμη σημαντική διάκριση προστίθεται στο portfolio της εταιρείας εμφιάλωσης νερού ZARO’S, με το μεταλλικό νερό της να περιλαμβάνεται στη λίστα του Fine Waters με τα 80 καλύτερα εμφιαλωμένα νερά του κόσμου.

Η Fine Waters είναι ο κορυφαίος διεθνής οργανισμός που αξιολογεί και αναδεικνύει κάθε χρόνο εμφιαλωμένα νερά διεθνώς, τα οποία διακρίνονται για τη γεύση και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους. Στόχος του οργανισμού είναι και η εκπαίδευση καταναλωτών και εστιατορίων για την επιλογή των καλύτερων και πιο υγιεινών εμφιαλωμένων νερών. Η αξιολόγηση χιλιάδων ετικετών απ’ όλο τον κόσμο, πραγματοποιείται σε ετήσια βάση από έμπειρους ειδικούς, γευσιγνώστες και sommelier νερού.

Πλέον, ανάμεσα στα 80 καλύτερα εμφιαλωμένα νερά του κόσμου, βρίσκεται και επίσημα το ZARO’S, το φυσικό μεταλλικό νερό της Κρήτης που προέρχεται από πηγές που βρίσκονται στους πρόποδες του Ψηλορείτη. Μαζί του λίστα περιλαμβάνονται και διάσημα νερά, όπως το Himalayas Spring Water, το Greenland Ice Cap Water, το SwissMountain και το Clear Alaskan Glacial.

Υπενθυμίζεται ότι το 2017 το εμφιαλωμένο φυσικό μεταλλικό νερό ZARO’S αναδείχθηκε ως το καλύτερο εμφιαλωμένο νερό του κόσμου, κατακτώντας το χρυσό βραβείο στο πλαίσιο του 27ου Berkeley Springs International Water Tasting.