Θυμάστε πριν λίγες εβδομάδες που λέγαμε για το viral αβγό που κατάφερε να εκθρόνισει την Kylie Jenner στο Instagram; Ε λοιπόν, έσπασε αποκαλύπτοντας ένα μήνυμα που μας αφορά όλους.

Ο δημοφιλής πλέον λογαριασμός @World_Record_Egg, ξεκίνησε ανεβάζοντας μία και μόνο φωτογραφία από ένα απλό αβγό σε ολόλευκο φόντο και κατάφερε μέσα σε ελάχιστο χρόνο να κάνει ρεκόρ σε καρδούλες, εκθρονίζοντας από την πρώτη θέση την Kylie Jenner που κρατούσε για πολλούς μήνες την πρωτιά με μία φωτογραφία της κόρης της. Λίγες εβδομάδες μετά τον πανικό που προκάλεσε όμως, ξεκίνησε να ανεβάζει άλλες φωτογραφίες του αβγού στις οποίες εμφανίζονταν σταδιακά όλο και περισσότερα ραγίσματα στο τσόφλι του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη EGG GANG 🌍 (@world_record_egg) στις

Μετά από 4 φωτογραφίες, ήρθε και η στιγμή για το βίντεο, όπου βλέπουμε το διάσημο αβγό να αποκτάει ματάκια και στόμα σαν καρτούν, πριν σπάσει σε πολλά κομμάτια, αποκαλύπτοντας ένα μήνυμα προς όλους τους χρήστες των social media. Για την ακρίβεια, το «αβγό» ενημερώνει τους ακολούθους του ότι ξεκίνησε να ραγίζει λόγω της έντονης πίεσης από τα social media, τα οποία τελικά ήταν και αυτά που το έσπασαν. Προτρέπει δε όσους αισθάνονται την ίδια πίεση να μη μείνουν σιωπηλοί, αλλά να μιλήσουν σε κάποιον.

Όπως φαίνεται λοιπόν, το αβγό δεν ήταν άλλο από ένα μέρος μιας έξυπνης καμπάνιας για την ψυχική υγεία, που εστιάζει στους κινδύνους που ενέχει για τους χρήστες η υπερβολική πίεση που ασκούν τα social media. Μάλιστα αν κάποιος ακολουθήσει το link που εμφανίζεται στο τέλος του βίντεο www.talkingegg.info, θα βρεθεί σε μία σελίδα όπου συγκεντρώνονται άλλα χρήσιμα links από διάφορες χώρες με στόχο να παράσχουν ψυχολογική υποστήριξη.