Αλλάζει το όνομα και η εικόνας της συσκευασίας «Uncle Ben’s», σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας.

Φυσικά, αυτή η σκέψη δεν είναι καινούργια, καθώς από τα μέσα Ιουνίου είχε δημοσιοποιηθεί η πρόθεση για την αλλαγή της συσκευασίας. Ωστόσο, η Mars Food ανακοίνωσε επίσημα, πλέον, ότι πρόκειται να υλοποιήσει την αλλαγή του brand UNCLE BEN’S® σε «Ben’s Original™», σηματοδοτώντας με αυτόν τον τρόπο τη φιλοδοξία του brand να δημιουργήσει ένα μέλλον χωρίς διακρίσεις, αλλά και τονίζοντας ταυτόχρονα τη δέσμευσή της εταιρείας να παράγει το καλύτερο ρύζ ιστον κόσμο.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρίας: «Θ’ αλλάξουμε το όνομα μας σε «Ben’s Original» και θα αφαιρέσουμε την εικόνα από τις συσκευασίες μας για να δημιουργήσουμε μία πιο δίκαιη εικονογράφηση. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα μέλλον με ελεύθερη πρόσβαση σε όλους, ενώ διατηρούμε και τη δέσμευσή μας να παράγουμε το καλύτερο ρύζι του κόσμου».

 

Η ανακοίνωση αναφέρει ακόμη: «Έχουμε αναλάβει κοινωνική δράση με προγράμματα τα οποία εξασφαλιζόσουν ότι οι κοινότητες, οι οποίες δεν έχουν τη δυνατότητα θα έχουν πρόσβαση σε θρεπτικά γεύματα, τα οποία όλοι αξίζουμε. Επίσης βοηθάμε επιχειρηματίες από το χώρο της μαγειρικής όλων των χρωμάτων να έχουν ευκαιρίες εκπαίδευσης για να μπορούν όλες οι ιδέες και οι φωνές τους ν’ αναγνωριστούν από όλους».

Τέλος, η ανακοίνωση καταλήγει ότι οι συσκευασίες «Ben’s Original» θα ξεκινήσουν να παράγονται άμεσα και θα είναι έτοιμες για διάθεση στα ράφια των καταστημάτων στις αρχές του 2021.

Διαβάστε επίσης:
Βουτιά 59% στην εστίαση το Β’ τρίμηνο του 2020

Κορωνοϊός: Η Βρετανία κλείνει τις παμπ και τα εστιατόρια από τις 22:00

Bραβείο design για την MKO Food For Soul