Με υψηλές, τιμητικές διακρίσεις επέστρεψε το ελαιόλαδο Oliorama, από τον διαγωνισμό Olivinus 2016 της Αργεντινής, ενός από τους πιο αναγνωρισμένους διαγωνισμούς ελαιολάδου στο κόσμο.

OLIVINUS-2016-Oliorama-BIO-PGI

Συγκεκριμμένα, το Oliorama της Αρχαίας Ολυμπίας, κέρδισε τέσσερα σημαντικά βραβεία στη διοργάνωση της Αργεντινής: Δύο Xρυσά βραβεία Μεγάλου Κύρου Ποιότητας για το Oliorama Pgi Olympia and Oliorama Exclusive Bio Pgi Olympia, βραβείο Παγκόσμιας Συνολικής Παρουσίας και βραβείο Προτίμησης Επιτροπής Παιδιών.

OLIVINUS-2016-Oliorama-BIO-PGI

OLIORAMA-AWARDS

Ο διαγωνισμός Olivinus είναι ο μεγαλύτερος διαγωνισμός στο είδος του στο Νότιο Ημισφαίριο και ο πιο σημαντικός στη Νότια και Κεντρική Αμερική και την Καραϊβική. Ιδιαιτερότητά του, τα δείγματα ελαιολάδου που συγκεντρώνονται, έρχονται απευθείας από τον παραγωγό και όχι από εξαγωγείς ή διανομείς. Ειδικότερα το βραβείο Design Olivinus, θεσμοθετήθηκε για να δείξει τα πλεονεκτήματα σχεδιασμού και παρουσίασης φιάλης ελαιολάδου στον καταναλωτή παγκοσμίως. Επιπλέον, το βραβείο Olivinus Kids είναι βραβείο ενός μοναδικού διαγωνισμού ελαιολάδου παγκοσμίως, όπου κριτές είναι εκπαιδευμένα στη γευσιγνωσία ελαιολάδου παιδιά, ηλικίας κάτω των 14!
Τα βραβεία μοιράστηκαν ανάμεσα στις χώρες: Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία, Ελλάδα, Αργεντινή, Ουραγουάη, Χιλή και Νότια Αφρική.