O νέος τρόπος για κάθε εκδότη να δημιουργεί γρήγορα, διαδραστικά άρθρα στο Facebook ειναι πλέον στο olivemagazine.gr! Το πρώτο site μαγειρικής στην Ελλάδα που ενσωματώνει αυτή τη νέα υπηρεσία του Facebook για άμεση ανάγνωση περιεχομένου χωρίς καμμία καθυστέρηση!

Με λίγα λόγια, μέχρι τώρα ο Μ.Ο για να ανοίξει ένα άρθρο ήταν στα 10-12” (ανάλογα την συσκευή και την ταχύτητα του ίντερνετ), τώρα με τα Instant Articles θα είναι σε λιγότερο από 1-2”. Ο λόγος ειναι ότι πλέον το άρθρο ”σερβίρεται” άμεσα από την πλατφόρμα του Facebook και φαίνεται μόνο σε Mobile συσκευές!

Τώρα πλέον μπορείτε να διαβάσετε τις αγαπημένες σας συνταγές μέσω του Facebook Page μας χωρίς καμμία καθυστέρηση. Μπορείτε να δείτε τα βίντεο μας και φυσικά όλα τα άρθρα που ”μαγειρεύουν” δύο χρόνια τώρα η ομάδα του olivemagazine με εξειδικευμένους συνεργάτες: 7 καταξιωμένους σεφ (Ηλίας Μαμαλάκης, Ντίνα Νικολάου, Ελένη Ψυχούλη, Ιωάννα Σταμούλου, Ανδρέας Λαγός, Δημήτρης Σκραρμούτσος, Δημήτρης Χρονόπουλος), δημοσιογράφους και φωτογράφους.

Η πιο νόστιμη πινελιά στο διαδίκτυο, που καθημερινά σας ταξιδεύει στον κόσμο της γαστρονομίας με νέες αλλά και παραδοσιακές γεύσεις. Με 2.000 υπογεγραμμένες συνταγές που καθημερινά ανανεώνονται από 2-3 καινούριες, με 200 σχεδόν video μαγειρικής, με άρθρα, ρεπορτάζ και αφιερώματα, με γαστρονομικά ταξίδια, με προτάσεις για εστιατόρια, μπαρ και καφέ, με νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο!

Αυτός ειναι ο κόσμος του olive! 🙂