Η γνωστή αλυσίδα ταχυφαγείων φαίνεται να ενδιαφέρεται για τον ποιοτικό χρόνο που περνά μαζί η οικογένεια, καθώς σε ένα από τα καταστήματά της στη Σιγκαπούρη τοποθέτησε ειδικό ντουλάπι για τη φύλαξη των κινητών των πελατών της!

https://www.instagram.com/p/BaRxVbUAq-d/

Με σύνθημα το “Phone off, fun on”, τα McDonald’s προσπαθούν να παρακινήσουν τους γονείς να περνούν περισσότερο χρόνο με τα παιδιά τους και να απολαμβάνουν το φαγητό τους αντί να το τραβούν συνέχεια φωτογραφίες για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θα υπάρχουν μάλιστα και ειδικές “θέσεις” πάνω στα τραπέζια για να “παρκάρεις” το κινητό σου, ώστε να μπορείς να απολαύσεις την παρέα της οικογένειάς σου. Η αλήθεια είναι ότι η ιδέα είναι αρκετά έξυπνη, αφού σύμφωνα μάλιστα με έρευνα της εταιρείας, 72% των παιδιών και 69% των ενηλίκων ασχολούνται με το κινητό τους ενώ τρώνε.

https://www.instagram.com/p/BaQ3JJYh870/?tagged=phoneofffunon

Αν μας ρωτάς βέβαια, τα ντουλαπάκια είναι λίγο υπερβολικά. Εάν θέλεις να περάσεις ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά σου το μόνο που έχεις να κάνεις είναι απλά να βάλεις το κινητό στην τσέπη σου ή απλά να το κλείσεις. Δεν είναι ανάγκη να το κλειδώσεις για να αποφύγεις τον πειρασμό. Η εταιρεία ωστόσο, σύμφωνα με το CNN, εάν πετύχει το πείραμα στη Σιγκαπούρη και δεχθεί καλές κριτικές, σκοπεύει να εγκαταστήσει τα ερμάρια αυτά και σε άλλα καταστήματά της.