Τέσσερις ακόμη σημαντικές διακρίσεις έλαβε η εταιρεία ΓΙΩΤΗΣ στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης «Αιωνόβια brands – Τα αγαπημένα όλων μας» που επιβραβεύει προϊόντα και εταιρείες που μετρούν πάνω από 30 χρόνια ζωής.

Οι διακρίσεις που έλαβε η εταιρεία ΓΙΩΤΗΣ είναι:

*Platinum βραβείο για τα 88 χρόνια πρωτοπορίας της εταιρείας ΓΙΩΤΗΣ και προσφοράς
καινοτόμων προϊόντων στην ελληνική οικογένεια.

*Platinum βραβείο για το Άνθος Αραβοσίτου και το Άνθος Ορύζης ΓΙΩΤΗΣ που είναι
άρρηκτα συνδεδεμένα με την ιστορία της εταιρείας και την ιστορία της Βρεφικής Διατροφής στην Ελλάδα, αφού το 1930 αποτέλεσαν τις πρώτες βρεφικές τροφές.

*Silver βραβείο για την πολυαγαπημένη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ, ένα ακόμη προϊόν-ορόσημο της εταιρείας που ‘έφερε επανάσταση’ στο χώρο της ζαχαροπλαστικής και μαγειρικής, αφού είναι το πρώτο αυτοδιογκούμενο αλεύρι στην Ελλάδα.

*Bronze βραβείο για την Κρέμα Φαρίν Λακτέ ΓΙΩΤΗΣ που εδώ και 45 χρόνια μεγαλώνει «γερά παιδιά από κούνια».

Όπως δήλωσε η Διευθύντρια Μάρκετινγκ της ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε., κα Ιωάννα Καπαϊτζή: «Οι σημερινές διακρίσεις αποτελούν άλλη μία αναγνώριση της επιτυχημένης πορείας της ΓΙΩΤΗΣ. Διαχρονικά προϊόντα, όπως το Άνθος Αραβοσίτου, η Φαρίνα, οι Βρεφικές Κρέμες ΓΙΩΤΗΣ, έχουν αγκαλιαστεί από 3 γενιές Ελλήνων για την άριστη ποιότητα και την αξεπέραστη γεύση τους. Η εταιρεία ΓΙΩΤΗΣ διατηρεί αναλλοίωτες τις αξίες αυτές, εδώ και 88 χρόνια, και συνεχίζει να πρωτοπορεί παρουσιάζοντας προϊόντα που κερδίζουν τους καταναλωτές και γράφουν ιστορία».